1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMASI
AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMASI

AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMASI

Bu yıl on üçüncüsü düzenlenecek yarışma... Afiş ve slogan çalışmalarınızı teslim edebileceğiniz adres ve detaylar;

A+A-

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, kanser hastalığı ile savaşta özellikle genç kuşağı bilinçlendirmek ve duyarlılığı artırmak için “Kanserle Savaş İçin Afiş ve Slogan Yarışması” düzenliyor.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre,  Asbank Ltd. sponsorluğunda bu yıl on üçüncüsü düzenlenecek yarışma, anaokul, ilkokul, ortaokul, lise, kolej, özel okul, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve meslek lisesi öğrencilerine yönelik yapılacak. 

Yarışma, “Sigara ve Kanser”, “Beslenme ve Kanser”, “Çevre ve Kanser”, “Spor ve Kanser” konularında gerçekleştirilecek.

Öğrenciler, afiş ve slogan çalışmalarını 28 Mart 2014'e kadar “20 Atatürk Meydanı, Mahkemeler karşısı-Lefkoşa” adresindeki Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na teslim edebilecekler.

Herhangi bir teknik veya malzemeyle yarışmaya katılacak öğrencilerin, yapacakları çalışmanın boyutunun 50x70 cm, sadece ana sınıf ve ilkokul 1-2-3 sınıfları için ise A3 boyutunda olması gerektiği belirtilirken, çalışmanın daha önce hiçbir yarışmaya katılmamış olması gerektiği de vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Öğrencilere, kaleminizle, fırçanızla kanserle savaşa katılın çağrısında bulunuyor ve öğretmenler, ebeveynler ve bu çağrımızı duyan herkesin de öğrencileri teşvik etmesini rica ediyoruz.”

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.