1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AFRİKALILAR FLORYA'YI BASTI
AFRİKALILAR FLORYA'YI BASTI

AFRİKALILAR FLORYA'YI BASTI

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği çalışmasını...

A+A-

Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı takımın yaptığı antrenmana gelerek, futbolcular ve teknik heyetle görüştü.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği çalışmasını bir grup taraftar ziyaret etti. Florya'da toplanan taraftarlar, daha sonra antrenman saatinde tesislere geldi. Tesislerin arka kapısından içeri alınan grup, antrenman yapmakta olan oyuncular ve teknik heyetle buluştu.

afrika.jpeg

Tesislerden çıkışta AA muhabirine açıklama yapan taraftarlar, takımın son dönemdeki kötü oyunu nedeniyle ziyarette bulunduklarını kaydettiler. Taraftarlar, futbolcuların yanlarına gelerek, etraflarına toplandıklarını, kendilerinin de sergilenen oyundan dolayı uyarılarda bulunduklarını dile getirdiler. Görüşmede yer alan ultrAslan taraftar grubunun başkanı Veysel Giley ise "Oyunculara destek ve moral verdik. Onlara olan güvenimizi dile getirdik" şeklinde görüş belirtti. Kısa bir süre tesislerde kalan taraftarlar, daha sonra sessizce ayrıldılar.

Afrikalılardan Galatasaraylı futbolculara destek

Bir grup Afrikalı futbolsever, ülkelerinin milli takımlarıyla 2014 Dünya Kupası'na gitmeye hak kazanan Galatasaray'ın Afrikalı futbolcularına destek verdi. Sarı-kırmızılı kulübün Florya Metin Oktay Tesisleri önüne gelen yaklaşık 20 kişilik grup, Fildişi Sahili Milli Takımı'nda forma giyen Didier Drogba ve Emmanuel Eboue ile Kamerun Milli Takımı oyuncuları Dany Nounkeu ile Aurelien Chedjou lehine tezahüratlarda bulundu.

Sırtında "Drogba" yazan Galatasaray forması giyen ve Kamerun ile Fildişi Sahili bayrakları taşıyan grup, yerel dillerinde şarkılar söyleyerek, dans etti. Uzun süre tesisler önünde bekleyen grup, sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo, Burak Yılmaz, Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu lehine tempo tuttu. Gruba, tesislerde bulunan altyapı sporcuları ile civardakiler ilgi gösterdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.