1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. AĞABEYİNİN SEVGİLİSİYLE İLİŞKİYE GİRDİ!
AĞABEYİNİN SEVGİLİSİYLE İLİŞKİYE GİRDİ!

AĞABEYİNİN SEVGİLİSİYLE İLİŞKİYE GİRDİ!

Ağabeyinin sevgilisiyle ilişkiye girdi!

A+A-

İngiltere'nin popüler gazetelerinden The Sun'daki Dear Deidre köşesine gelen bir okuyucu maili, okuyanları hayrete düşürdü.
İngiltere'de yaşayan 20 yaşındaki bir gencin itirafları, ülkedeki ahlak anlayışının ne noktaya geldiğinin çok iyi bir özeti. Mektuba ağabeyiyle her zaman çok iyi bir ilişkisi olduğunu anlatan genç erkek, "Ben 20 yaşındayım. Ağabeyim ise 22 yaşında. Her zaman çok yakın bir ilişkimiz olmuştur ve birbirimizle her şeyi paylaşırız ama son dönemde yaşadığım büyük sırrımı ağabeyimle paylaşmam imkansız gözüküyor. Bir gün ağabeyimle sevgilisinin birlikte yaşadığı eve gittim. Ağabeyim işte olduğunu ve eve geç geleceğini söyledi. Ağabeyimin kız arkadaşıyla ilişkileri hakkında konuşurken, bana çok kötü bir cinsel hayatları olduğunu söyledi. Daha sonra ne olduysa oldu ve cinsel ilişkiye girdik. Daha sonra çok pişman oldum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Ağabeyimin kız arkadaşı benden daha fazla hoşlandığını söylüyor. Aramızdaki bu iğrenç ilişkiye daha fazla katlanamıyorum. Ağabeyime söyleyip söylememe konusunda oldukça kararsızım" ifadelerini kullandı.

Bu itirafın ardından yüzlerce kişi, ağabeyinin kız arkadaşıyla ilişkiye giren gence hakaret içerikli yorumlarda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.