1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AĞAÇ DALI ARACIN ÜSTÜNE DÜŞÜNCE...
AĞAÇ DALI ARACIN ÜSTÜNE DÜŞÜNCE...

AĞAÇ DALI ARACIN ÜSTÜNE DÜŞÜNCE...

AĞAÇ DALI ARACIN ÜSTÜNE DÜŞÜNCE...

A+A-

Başkent Lefkoşa’nın Çağlayan Bölgesi’nde dün öğleden sonra bir okaliptüs ağacının büyük bir dalı koparak park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. Şans eseri herhangi bir yaralanmanın olmadığı olayda, park halindeki otomobillerde hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, dün saat 17.15 sıralarında İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde meydana gelen olayda, okaliptüs ağacının büyük bir dalı gövdesinden ayrıldı ve koparak park halindeki otomobillerin üzerine düştü.

Yaşanan olay sonrasında HR 416 plakalı otomobilin ön camı, sol dikiz aynası, rüzgarlık, arka tampon ve sol yan kısmı zarar görürken, LG 038 plakalı otomobilin ise tavan, çamurluk, sağ ön ve arka kapısı ile çeşitli noktalan hasara uğradı.

Park halindeki otomobillerde kimsenin olmaması ve sokaktan o anda kimsenin geçmemesi, olası bir can kaybı veya yaralanmanın önüne geçti.

Olayın ardından vatandaşlar, durumu polise ve itfaiye bildirdi.

Bunun üzerine polis ekipleri, olay yerine giderek güvenlik önlemi alırken Lefkoşa itfaiye Şubesi ekipleri de, araçların üzerindeki dalı parçalayarak kaldırdı.

"Zamanında budama yapılmalı"

Rüzgarın dahi esmediği bir günde ağaç büyük bir dalının gövdesinden ayrılarak otomobillerin üzerine düştüğüne dikkat çeken bölge sakinleri, yetkililerin bir an önce önlem almasını istedi.

Dalın kırılmasından kısa bir süre önce altından bir yayanın geçtiğini belirten bir görgü tanığı, ağaç budama çalışmalarının zamanında yapılmamasının hem çevrede oynayan çocuklar hem de vatandaşlar için büyük bir tehdit oluşturduğunu kaydetti.

 

KIBRIS

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.