1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AĞAÇLARI KUŞA ÇEVİREN KİŞİ BULUNDU
AĞAÇLARI KUŞA ÇEVİREN KİŞİ BULUNDU

AĞAÇLARI KUŞA ÇEVİREN KİŞİ BULUNDU

Hiçbir yetkisi olmadan ağaçları kuşa çeviren ve basını yanıltan kişinin, aslında Belediyeler Birliği aracını kullanan şoför Kadim Kılıç olduğu ortaya çıktı;

A+A-

 

Basın mensubuna kendini” Lapta Belediyesi’nde görevli Ahmet Ormancı” diye tanıtarak yanıltan ve “ziraat eğitimi aldım” diye lanse eden kişinin, aslında Belediyeler Birliği’nde araç şoförü Kadim Kılıç olduğu ortaya çıktı.

Lapta’da İbrahim Nidai Caddesi üzerinde bulunan iki adet asırlık okaliptüs ağacının budanması için tüm resmi işlemler yapılmasına rağmen, ağaçların budama değil adeta katledilmesinin ardında olan ismin Kadim Kılıç olduğu anlaşıldı.

Bir diğer ihmal ise olay yerinde Orman Dairesi’ne ait bir görevli orman memurunun olmasına rağmen, ağaçların bu şekilde kesilmesine itiraz etmeyerek göz yumması oldu. Orman memuru sadece seyretti ve ağaçların kesilmesini Kadim Kılıç isimli şoför yönetti.

Lapta belediyesi haksız yere suçlandı

Ağaçların kesilmesi üzerine olay yerine giden Haberal Kıbrıslı gazetesi muhabirine kendini “Ahmet Ormancı” diye tanıtan bu şahıs, “Lapta Belediyesi’nde çalışıyorum” diyerek yanlış bilgi verdi. Bu bilgi üzerine haberimiz de Lapta Belediyesi’nin “yeşil düşmanı” olduğu üzerine yapıldı. Lapta Belediyesi’nin bu şahıstan haberi olmadığı ve ağaçları kendilerinin kesmediği öğrenildi. Oysa Lapta Belediyesi’nin İbrahim Nidai Caddesi üzerine ağaç dikme projesini hayata geçirmek için çalışma yaptığı öğrenildi.

Belediyeler Birliği uyarıldı

Basını “Ahmet Ormancı” adını vermek suretiyle yanıltan ve gerçek adının Kadim Kılıç olduğu öğrenilen araç şoförü hakkında Belediyeler Birliği ile kurduğumuz temasta gereken bilgiler Belediyeler Birliği yetkilileri ile paylaşıldı. Böyle bir olayın bir daha yaşanmaması ve Belediyeler Birliğini de zan altında bırakacak bu tür olaylara meydan verilmemesi için Belediyeler Birliğinin de gereken soruşturmayı yapacağına inanıyoruz.

 

Haberal Kıbrıslı

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.