1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AĞIR CEZADA YARGILANACAK!
AĞIR CEZADA YARGILANACAK!

AĞIR CEZADA YARGILANACAK!

Özgür Okumuş’un ağır cezada yargı süreci başlıyor.

A+A-

Üniversite öğrencisi eşi Burcu’yu öldüren Özgür Okumuş’un davası 18 Ekim’de Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek

Sedef BOŞNAK

Gazimağusa’da, üniversite son sınıf öğrencisi eşi Burcu’yu, kendisini aldattığı düşüncesiyle, defalarca bıçaklayarak öldüren Özgür Okumuş’un ağır cezada yargı süreci başlıyor.

“Taammüden adam öldürme”, “Adam öldürme” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından methaldar olan Özgür Okumuş, dün aleyhindeki davalardan yargılanmak üzere Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi’ne havale edildi.

Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, meseleyle ilgili İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Serhan Bundak’ın huzura sunduğu 5 tanık şahadeti ve 60 emareyi tektik ve tezekkür ettiğini belirttikten sonra, davaları “Havalesi için yeterli şahadet var” diyerek 18 Ekim 2017’de, bir üst mahkemeye havale etti.

İlk tahkikat duruşmasının yargılama süreci değil, tahkikatın kovuşturma ve soruşturma safhası olduğunu hatırlatan Asafoğulları, bunun üzerine sanığı, aleyhindeki üç davadan da tekrar itham etti ve sanığa haklarını izah ederek söz hakkı tanıdı.

Sanığın söylemek istediği bir şeyi olmadığı beyanından sonra, sanık avukatı da tüm savunma ve istintak haklarını saklı tutuğunu yineledi.

Yargıç, sanığın yargılanması için, davaları, 18 Ekim 2017 tarihinde oturum yapacak olan Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi’ne havale ederek, sanığın tutukluluğunun devamına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.