1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. AĞLAMAKTAN GÖZ PINARLARI KURUDU!
AĞLAMAKTAN GÖZ PINARLARI KURUDU!

AĞLAMAKTAN GÖZ PINARLARI KURUDU!

AĞLAMAKTAN GÖZ PINARLARI KURUDU!

A+A-

Deniz Seki cezaevinde oldukça zor günler geçirdiğini kaleme aldığı mektupta 'ağlamaktan göz pınarlarım kurudu' yazdı.

Uyuşturucu temin etme suçundan tutuklanan Deniz Seki cezaevinde oldukça zor günler geçiriyor. Yazdığı bir mektup ile dertlerini anlatan Deniz Seki artık tek umudunun Anayasa Mahkemesi olduğunu söyledi. Cezaevinde günlerin geçmek bilmediğini söyleyen Seki 'ağlamaktan gözyaşlarım kurudu' dedi. 

2 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen Deniz Seki'den yeni bir haber geldi. Cezaevinde oldukça zor günler geçiren ünlü sanatçı tek umudunun Anayasa Mahkemesi olduğunu söyledi. 

Deniz Seki, “Hapiste çok zor günler geçiriyorum. Ağlamaktan göz pınarlarım kurudu. 15.04.2014’te başvurduğum Anayasa Mahkemesi dosyamı ele alsa, kapatılan bir mahkemenin mağduru olduğumu görecek ve adalet yerini bulacak” dedi.

Nişanlısı Faruk Salman, Seki’ye iki kuş hediye etti. Seki, birine ‘Alican’, diğerine ‘Melek’ adını taktı. Seki, “Onlar kafeste ben kafeste” dedi ve ekledi:      

“Onları kafeslerinden çıkarıp uçuruyorum, ama ben uçamıyorum. Kuş olup uçmak ve evime konmak istiyorum.”

Sezen Aksu, Gülben Ergen, Esra Erol, Yavuz Bingöl, Emre Altuğ gibi ünlülerin ziyaret ettiği ve mektup yazdığı Seki, “Haldun Dormen’in mektubunu okuduktan sonra cezaevi anılarımı yazmaya başladım” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.