1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ağlamaktan Gözleri küçücük Oldu!
Ağlamaktan Gözleri küçücük Oldu!

Ağlamaktan Gözleri küçücük Oldu!

"Arabada bayıldım..."

A+A-

Linet cezaevinde Deniz Seki ile karşılaştı: Ağlamaktan gözleri küçücük oldu

Anneler günü için Bakırköy Kadın Cezaevi'nde düzenlenen etkinlikte Deniz Seki ile karşılaşan Linet, Söylemezsem Olmaz programında yaşadıklarını anlattı.

'Deniz Seki beni görür görmez ağladı ve üstüme atladı' diyen Linet, sözlerine şöyle devam etti:

-Başsavcılar, hakimler aynı tencereden yemek yiyor orada. 6-7 saat cezaevinde kaldım. Deniz çok ağlıyordu, çok duygulandı, mutlu da oldu aynı zamanda. Öpüştük, koklaştık, ağlaştık. Tansiyonum düştü. Kendimi zor tuttum, arabaya binince de bayıldım. Deniz'le daha önce tanışmamıştık.

'AĞLAMAKTAN GÖZLERİ KÜÇÜCÜK OLDU'
Cezaevi için kendi cebimden beş tane no frost buzdolabı aldım.Özellikle Deniz Seki'nin olduğu yeri seçmedik, kadınların en çok bulunduğu cezaevini seçtik. Deniz'in de orda olduğunu da gidene kadar bilmiyordum. Reklam peşinde değilim. Deniz annesiyle görüşemedi, çok ağladı. Allah kimseyi oralarda sınamasın. Fiziği gayet güzel, çok zayıf değil, güzel görünüyor. Ağlamaktan gözleri küçücük oldu. Ama arkadaşımı çok iyi gördüm. İnşallah en kıza zamanda, güzel şarkılarıyla aramızda olacak. Cezaevine girdiğim andan itibaren, koridordan geçerken, beni görür görmez ağladı ve üstüme atladı. Çok sordum bir ihtiyacın var mı? diye. Hiçbir şey istemedi. Tek isteği bir an önce özgürlüğüne kavuşmak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.