1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AGRICYPRUS 2014 BU AKŞAM AÇILIYOR
AGRICYPRUS 2014 BU AKŞAM AÇILIYOR

AGRICYPRUS 2014 BU AKŞAM AÇILIYOR

KKTC Tarım, Hayvancılık, Süt Ürünleri ve İş Makineleri Fuarı

A+A-

 

KKTC Tarım, Hayvancılık, Süt Ürünleri ve İş Makineleri Fuarı (AGRICYPRUS 2014) bu akşam açılıyor.

Unifex Fuarcılık tarafından organize edilen Lefkoşa Fuar Alanı’nda yer alacak fuarın açılışı saat 18.00’de, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından yapılacak. 14 Eylül’e kadar sürecek olan fuar hafta içi 18.00-23.00, hafta sonu 15.00-23.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Fuar, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı yanında Ziraat Mühendisleri Odası, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği, LAÜ Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi, Kıbrıs Türk Süt Endüstrisi Kurumu, Organik Yaşam ve Tarım Derneği ile Seracılar Birliği’nin desteği ile düzenleniyor.

KKTC’nin yanından Türkiye ve Pakistan’dan da firmalar fuarda yer alarak, yeni gelişmeleri ve teknolojiyi tanıtacak. Fuar çerçevesinde iş anlaşmaları yapılmasına yönelik olanaklar da sağlanacak.

Fuar çerçevesinde yarın, K.T. Süt Kurumu sponsorluğunda 1. AGRICYPRUS Amatör Hellim Yapımı Yarışması düzenlenecek.  Birinciye 500 TL, ikinciye 250 TL, üçüncüye 250 TL ödül; ayrıca katılan her yarışmacıya 20 Lt  süt verilecek.

13 Eylül Cumartesi günü ise 1. AGRICYPRUS En Güzel Keçi Yarışması düzlenecek ve kazanan yarışmacıya keçi hediye edilecek.

Yarışmalar ile ilgili daha detaylı bilgiler 0548 851 3001 nolu telefondan alınabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.