1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AĞZI BAĞLANARAK TECAVÜZ EDİLMİŞ!
AĞZI BAĞLANARAK TECAVÜZ EDİLMİŞ!

AĞZI BAĞLANARAK TECAVÜZ EDİLMİŞ!

Vahşetin perde arkası tüyler ürpertti!

A+A-

Gülay Erkek

Kedisi tecavüze uğrayan Yaşar Cevahir, her günkü gibi gezmeye çıkan kedinin, komşuları tarafından evin yakınlarında perişan, çamur içinde, halsiz, ağzı kanar vaziyette bulunduğunu belirterek, “12 yaşındaki oğlum ve komşunun hanımı yavru kediyi veterinere götürdüler. Kedinin üzerinde spermler vardı” dedi. Büyük bir sevgiyle bağlandıkları kedilerinin insanlık dışı bir olaya kurban gitmesinin 12 yaşındaki oğullarında travma etkisi yaptığını belirten Cevahir “Çocuğum evde sinir krizleri geçirdi, nasıl sakinleştireceğimizi bilemedik. Nasıl bir caninin eline geçti ki; bu şekilde bir vahşet yaşattılar” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz Pazar günü Güzelyurt’ta yaşanan insanlık dışı olayda, bir yavru kediye karşı gerçekleşen tecavüz başta bütün hayvan severler olmak üzere tüm yurtta infiale sebep oldu. Haberal Kıbrıslı gazetesini arayan vatandaşlar, olaydan duydukları üzüntüyü belirterek, “Bunu yapan insan olamaz, böyle vahşet görmedik” dediler. Güzelyurt’un bir köyünde yaşayan Yaşar Cevahir, 8 aylık yavru kedisinin ölümüne sebep olan, tüyler ürperten olayı Haberal Kıbrıslı Gazetesi’ne anlattı.

“Gece yarısına kadar aradık”

Sekiz ay önce, 12 yaşındaki oğlunun yavru kediyi çok severek eve getirmesiyle kediye bakmaya başladıklarını ve büyük bir sevgiyle bağlanarak büyüttüklerini belirten Cevahir yaşadıkları acı olayı şu sözlerle ifade etti: 

“Yavru kedi 8 aydır evimizin çok sevilen bir parçası olmuştu. Özellikle oğlum ona bakarak, oyunlar oynayarak zamanının çoğunu onunla geçiriyordu. Kedimiz gezmeyi çok severdi ve her gün belirli saatlerde dışarı bırakırdık, daha sonra kendisi eve geri gelirdi. 7 Şubat Pazar günü öğlen saatlerinde yine yavru kediyi dışarı çıkarttık, fakat bu kez yavru kedimiz eve geri dönmedi. O gün gece yarısına kadar aradık, ama bulamadık.” 

“Kedi halsizdi, ağzı kanıyordu” 

Ertesi gün öğle saatlerinde, kediyi komşularının gördüğünü, kedinin perişan vaziyette olduğunu ifade eden Cihangir, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Komşunun hanımı kediyi evin yakınlarında perişan, çamur içinde, halsiz, ağzı kanar vaziyette görüp bize haber verdi. O saatlerde ben çalışıyordum. Oğlum ve komşunun hanımı yavru kediyi veterinere götürdüler. 

“Kedinin üzerinde spermler vardı”

Veterinerin yavru kediye yaptığı sağlık kontrolünde, üzerinde spermler bulunduğu görülünce, ağzı bağlanarak tecavüze uğradığı teşhisi konuldu. Veteriner yavru kediye yapılması gereken bütün müdahaleleri yaparak eve göndermiş. Ben eve geldiğimde kedimizi halsiz, bitkin bir şekilde görüp çok üzüldüm. Nasıl bir caninin eline geçti ki; bu şekilde bir vahşet yaşattılar. Eve geldikten bir saat sonra öldü. Çocuğum evde sinir krizleri geçirdi, nasıl sakinleştireceğimizi bilemedik. 

“Oğlum geceleri sürekli uyanıyor ve uykusunda kedi sesi duyduğunu söylüyor”

Evin avlusuna gömdük kediyi. Oğlum geceleri sürekli uyanıyor ve uykusunda kedi sesi duyduğunu söylüyor. Psikolojisi çok bozuldu, doktora götüreceğim. Ben bu olaydan çok büyük üzüntü duydum ve yapanları kınıyorum. 

“Yaşadığım hiçbir olay beni bu kadar etkilemedi”

Elli yaşındayım. Büyük küçük herkese saygı duyuyorum. Yaşadığım hiçbir olay beni bu kadar etkilemedi. Olayın kimin tarafından gerçekleştiği hakkında hiçbir bilgim yok. Polise de herhangi bir şikâyette bulanmadık. Böyle insanlık dışı bir olayı köyümüzden birinin yapmış olacağına inanmıyorum. Kedimizin uzaklara gitmiş olabileceğini düşünüyorum. Çok üzgünüm.”

Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.