1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNDUĞU GEREKÇESİYLE BIÇAKLADI...
AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNDUĞU GEREKÇESİYLE BIÇAKLADI...

AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNDUĞU GEREKÇESİYLE BIÇAKLADI...

Kendisine ahlaksız teklifte bulunduğu gerekçesiyle 57 yaşındaki adamı bıçaklayan zanlı hakkındaki soruşturma tamamlandı

A+A-

Girne’de 10 Eylül 2013 tarihinde kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediği gerekçesiyle 57 yaşındaki Kevin Browne isimli İrlanda vatandaşı adamın, bıçakla boğazını kesip, vücudunun muhtelif yerlerinden yaraladığı gerekçesiyle poliste tutuklu olan zanlı Bakı Akbaş’ın hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Zanlı Akbaş, ileride yargılanacağı davalarında hazır olmasının temini için 1 ayı geçmemek şartıyla cezaevine gönderildi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen teminat duruşmasında polis çavuşu Üzeyir Koçer, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Koçer, zanlının “Katle teşebbüs” ve “Kanunsuz bıçak tasarrufu” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.
Koçer, zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek, ileride yargılanacağı davalarında hazır olmasının sağlanabilmesi için uygun bir teminata bağlanmasını istedi.

Savcı Özlem Tümer, çalışma izni biten TC vatandaşı zanlının 1 ay süreyle cezaevine gönderilmesini talep etti.

Cezaevi talebine zanlının itiraz etmemesinin ardından Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, meselenin ciddiyetine dikkat çekti.

Kır, zanlının ileride Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacağını ve büyük olasılıkla mahkum olacağına işaret ederek, KKTC vatandaşı olmayan ve çalışma izni biten zanlının yargılanmadan kaçabileceğini vurgulayarak zanlının 1 ayı geçmemek şartıyla cezaevine gitmesine onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.