1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AHMET GÖZÜGÜZEL YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR!
AHMET GÖZÜGÜZEL YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR!

AHMET GÖZÜGÜZEL YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR!

Yeni Boğaziçi köyü girişinde önceki akşam meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ahmet Gözügüzel isimli polis memurunun yoğun bakımdaki tedavisine devam ediliyor. Durumu ağır olan Gözügüzel’in ailesi ve sevenlerinin gergin bekleyişi sürüyor.

A+A-

Yeni Boğaziçi köyü girişinde önceki akşam saat 21:55 raddelerinde meydana gelen kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü polis memuru Ahmet Gözügüzel’ün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ndeki tedavisi sürüyor.

Onlarca kişi kan vermeye koştu...

Polis Memuru Ahmet Gözügüzel için A RH- (A RH Negatif) kan çağrısı üzerine dün onlarca kişi, Kan Bankası’na akın ederken, yakınları da Yoğun Bakım önündeki bekleyişini sürdürdü.

Tarlaya savrulmuştu...

Kaza önceki akşam 33 yaşındaki Ahmet Gözügüzel yönetimindeki JR 790 plakalı motosiklet ile 21 yaşındaki Ferhan Altunç yönetimindeki FK 325 plakalı aracın kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelmişti. Çarpışmanın etkisiyle tarlaya savrulan motosiklet ile araç kullanılmaz hale geldi. Kaza sonucu Ferhan Altunç hafif yaralanırken, motosiklet sürücüsü Ahmet Gözügüzel ağır yaralandı. Kazada 2 ayağı ve 2 kolu kırılan Ahmet Güzel Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Rifat Siber: “Durumu ağır”

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Rifat Siber, Ahmet Gözügüzel’in yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü, durumunun ağır olduğunu ve takip edildiğini ifade etti.

Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkları da olan Gözügüzel’in yoğum bakımdaki takibinin 48 saat süreceğini, ilk 48 saatin ardından da durumuna göre hareket edileceğini kaydetti.

 

Yenidüzen

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.