1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AHMET KAŞİF, HAVA-SEN YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ
AHMET KAŞİF, HAVA-SEN YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

AHMET KAŞİF, HAVA-SEN YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Hava-Sen yetkililerini kabul etti.

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Hava-Sen yetkililerini kabul etti.

Hava-Sen Başkanı Buran Atakan, 3.5 yıldır paralarını alamayan KTHY çalışanlarının mağduriyetlerinin kısmen de olsa giderilmesi nedeniyle Bakan Kaşif’e teşekkür etmek istediklerini belirtti.

Bakan Kaşif’in göreve geldiği günden itibaren KTHY çalışanlarının anayasal haklarını alması gerektiğini söyleyerek bu doğrultuda çalıştığını ifade eden Atakan, ülkede ağır işleyen bir bürokrasi olduğunu ve ödemelerin 4 ay gibi bir sürede yapılabilmesinin takdir edilecek bir ilerleme olduğunu söyledi.

Atakan, KTHY çalışanlarının yıllardan sonra ilk kez cuma günü rahat bir nefes aldığını dile getirerek, her sektördeki kişilerin hakkını alması gerektiğine inandıklarını belirtti.

Atakan, diğer ödemelerin de 2014 yılı içerisinde tamamlanacağına inandığını ifade ederek, her zaman yanlarında olan Kaşif’e bir kez daha teşekkür etti.

KAŞİF

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ise, KTHY çalışanlarını zaten önceden tanıdığını ve yaşadıkları sıkıntıları bildiğini ifade ederek, bakanlık görevine geldiği zaman da bu kişilerin mağduriyetlerini gidermek için çalıştığını anlattı.

KKTC’nin hukuk devleti olduğunu ve yasaların asla göz ardı edilemeyeceğini dile getiren Kaşif, KTHY çalışanlarının yüzlerini güldürmenin de kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Kaşif, KTHY çalışanlarının diğer haklarını da almaları için ellerinden geleni yapacağını kaydetti.

Kaşif, son günlerde yaşanan trafik kazalarına da değinerek, kazaların olmaması için hükümet olarak tüm imkanlarını seferber ederek insanların yollarda güvenli seyahat etmeleri için uğraşmaya devam edeceklerini belirtti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.