1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AİLE FACİASI!
AİLE FACİASI!

AİLE FACİASI!

Aile faciası ... Elinde namlu, oturuyordu

A+A-

 

Aile faciası ile sonuçlanan baba oğul kavgasında av tüfeği ile eşini öldüren Ördel Çağdaşoğulları’nın olay esnasında şoka girdiği belirtildi

Değirmenlik bölgesinde oğlu ile tartışırken araya giren 46 yıllık eşi Necla Çağdaşoğulları’nı av tüfeği ile yaralayıp ölümüne sebep olan 65 yaşındaki Ördel Çağdaşoğulları dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde ön duruşmaya çıkarıldı. Aile faciasının meydana geldiği 4 Ağustos tarihinde tutuklanan ve 9 ağustos tarihinden beridir cezaevine bulunan sanığın cinayet günü oğlu ile tartıştığı ortaya çıktı.Yargıç Gökhan Asafoğluları huzurunda gerçekleştirilen ön duruşmada sanığın tartıştığı oğlu Mehmet Çağdaşoğluları’nın arkadaşı Vedat Küçük tanıklık yaptı.

ELİNDE NAMLU OTURUYORDU
Küçük olay günü Mehmet Çağdaşoğulları’nın kendisini telefonla arayarak, “Babam annemi vurdu… Burayagel” dediğini. Bunun üzerine olay mahallinegittiğini, dışardaki kalabalık arasından geçip eve girdiğini söyledi. Küçük, içeri girdiğinde yerde oldukça fazla kan olduğunu,Necla Çağdaşoğulları’nın yaralı olduğunu, o esnada ÖrdelÇağdaşoğulları’nın ise elinde namlu yerde oturduğunu ifade etti. Küçük, sanığın elindeki namluyu alıp camdan dışarı fırlattığını ve polisi aradığını söyledi. Küçük’ün tanıklığının ardından mahkeme duruşmayı yeni tanıkların dinlenmesi için 8 Ekim Çarşamba gününe erteledi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.