1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AİLE FACİASI
AİLE FACİASI

AİLE FACİASI

Yeni evlerine taşınma hazırlığı yapan polis memuru Kemal Yalçın, tartıştığı eşi Ayşe Yalçın’ı tabancayla vurarak öldürdü, ardından kendi canına kıymak istedi

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Tatlısu köyü dün gece saat 20.30 sıralarında acı bir cinayet haberiyle sarsıldı. Bölgede şok etkisi yaratan olayda, yeni evlerine taşınma hazırlığı yapan 43 yaşındaki polis memuru Kemal Yalçın, henüz nedeni öğrenilemeyen bir konuda tartıştığı 41 yaşındaki eşi Ayşe Yalçın’ı tabancayla ateş ederek öldürdü. Ayşe Yalçın’ın olay yerinde hayatını kaybetmesinin ardından Kemal Yalçın, aynı silahla canına kıymak istedi.

Aile faciası ile sonuçlanan üzücü olayda ağır yaralanan Kemal Yalçın, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Kemal Yalçın’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Köyde herkes tarafından sevilen ve bilinen bir sorunları olmayan Yalçın çiftinin yaşadığı felakete kimse bir anlam veremedi. Kemal ve Ayşe Yalçın çiftinden geriye boynu bükük 2 kız çocuğu kaldı…

Bir anlık öfke felaket getirdi…

Elde edilen bilgiye göre Tatlısu Karakolunda görev yapan Kemal Yalçın başarılı bir polis memuruydu. Ayşe Yalçın ile evli olan ve bu evliliklerinden 2 kızları bulunan çiftin bilinen ciddi bir sorunu yoktu. İddialara göre yeni ev yaptıran Kemal Yalçın’ın, sadece bankalara borcu vardı. Polis lojmanında kaldığı ve dün yeni evine taşınma hazırlıklarına başladığı öğrenilen Kemal Yalçın’ın, eşi ile tartışma esnasında bir anlık öfkeye kapılarak bu cinayeti işlediği tahmin ediliyor.

Yine elde edilen bilgilere göre, yeni evlerindeki tartışma esnasında, öfkesine hakim olamayan Kemal Yalçın, tasarrufunda bulundurduğu tabanca ile eşi Ayşe Yalçın’ın baş ve göğüs kısmına 12 el ateş etti.

Anne ve babasını kanlar içerisinde gördü…

Kemal Yalçın, eşine kurşun yağdırdıktan sonra tabancasında kalan son iki mermiyi de kendi kafasına sıktı. İddialara göre olay esnasında evde olmayan kızları anne ve babasının yanına gittiğinde kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Çiftin büyük kızı camdan baktı ve gördüğü korkunç manzaradan sonra aile yakınlarına haber verdi. Büyük bir telaş içerisinde olay yerine giden aile yakınları Yalçın çiftini kanlar içerisinde yerde buldu.

Ayşe Yalçın olay yerinde can verdi

Aile yakınları 112 Acil Servisi ve 155 polisi arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekiplerinin ve polisin olay yerine gelmesinin ardından Ayşe Yalçın’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Kemal Yalçın ise ağır yaralı vaziyette ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yetkililerden çok kan kaybeden ve kafa kısmında ağır yaralanma olan Kemal Yalçın’ın yoğun bakım servisine alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olaydan sonra Yalçın çiftinin yeni evine akın eden aile yakınları, üzücü haberin ardından fenalık geçirdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.