1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE SONUÇLANDI
AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE SONUÇLANDI

AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE SONUÇLANDI

Aile içi tartışma ölümle sonuçlandı

A+A-

Girne’de dün sabah yaşanan aile kavgasının sonu facia ile noktalandı. Eşi ile tartışan iki çocuk annesi 37 yaşındaki Akile (Nacisoy) Akdoğan, 3’üncü katında evinin olduğu apartmanın önünde ölü bulundu

Devrim DEMİR

Girne’de, Veysel Sokak’taki Kali Apartmanı’nda dün sabahın erken saatlerinde aile faciası yaşandı. Eşi Yaşar Akdoğan ile sabah saatlerinde evde tartıştığı öne sürülen Akile (Nacisoy) Akdoğan, saat 07.00 sıralarında apartmanın önünde ölü bulundu. Yapılan ilk inceleme ve soruşturmada Akile Akdoğan’ın canına kıydığı üzerinde duruluyor.

Öte yandan çiftin sürekli tartıştıkları ve daha önce de polislik oldukları iddia edildi.

Apartmanın üçüncü katından baktığında eşini apartmanın zemininde  hareketsiz olarak gören Yaşar Akdoğan, aşağı inerek çevredekilerden yardım istedi. Acılı kocanın, “Yardım edin” şeklinde bağırdığı ve 112 acil servisi aradığı öğrenildi.

Cansız yatıyordu

Olaya tanık olan çiftin komşularından biri, 06.48 sıralarında Akile Akdoğan’ın yerde cansız bir şekilde gördüğünü, eşi Yaşar Akdoğan’ın da orada bulunduğunu belirtti.

Şüphe yok

Olay yeri ve polisin incelemelerinin ardından talihsiz kadının cesedi Lefkoşa Devlet Hastanesi Morguna kaldırdı. Yapılan otopside şüpheli bir bulguya rastlanmadı

İfadesi alındı

Öte yandan polis, ifadesini almak üzere eşi Yaşar Akdoğan’ı polis merkezine götürdü. İfade veren acılı koca, ailevi meseleler yüzünden tartıştıklarını, eşinin aniden mutfağın balkonundan kendisini aşağı attığını, olayın saniyeler içerisinde gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Havadis

 

 

 

Sürekli kavga vardı

 

Yaşamına son veren Akile Akdoğan’ın bir bankada çalıştığı, biri 3 yaşında erkek, diğeri 10 yaşında kız iki çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Çiftin sürekli tartıştıkları, komşularının daha önce polisi arayıp rahatsızlıklarını dile getirdiği kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.