1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. AİLE KİRALAMAK İÇİN İNTERNETE İLAN VERDİ!
AİLE KİRALAMAK İÇİN İNTERNETE İLAN VERDİ!

AİLE KİRALAMAK İÇİN İNTERNETE İLAN VERDİ!

Bu da oldu 'kiralık aile' aranıyor

A+A-

Sacremento Kaliforniya’da üniversite öğrencisi bir genç kız, herkesin ailesiyle bir arada olmak için evine gittiği Noel gecesini yalnız geçirmemek için internete “aile aranıyor” ilanı verdi.

Aslında duygu yüklü hikayenin kahramanı Jackie Turner, hikayesini CBS Televizyonu’ndan Steve Hartman’a anlattı.

Annesini hiç tanımadığını, babasınıysa hiç tanımamış olmayı dilediğini söyleyen Jackie, çocukluğu boyunca ihmal ve hatta istismar edildiğini, o günleri hiç hatırlamak istemediğini anlattı. “Yiyecek çalmak zorunda kaldım, dayak yedim… Hiç hatırlamak istemiyorum”

“Yılın 11 ayını arkadaşlarım ve sevdiklerimle mutlu geçiriyorum bir şekilde. Ama Aralık ayında Noel zamanı geldiği ve herkes ailesinin yanına gitmeye başladığında hayat benim için gerçekten çok zorlaşıyor… Bu yıl, noelde ne yapacağımı soran birine “Craiglist” cevabını verdim… Her şey böyle başladı…”

Genellikle emlak, eşya ve araba gibi ürün ve hizmetlerin satıldığı / kiralandığı bir internet sitesi olan craiglist.com’a  verdiği “Anne baba kiralamak istiyorum” ilanına şunları ekledi “En azından sadece bi an için, birilerinin biricik kızı gibi hissetmek istiyorum…”

Karşılığında ödeme yapmaya da hazır olduğunu belirten Jackie, üniversite öğrencisi olduğu için sadece 8 dolar bütçe ayırabildiğini söyledi… “Herkesin incinmiş ve üzgün olduğu bir zamanda bir arada olup birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var. Aslında bu gecenin anlamı bu bence… Birbirimizi iyileştirmeliyiz…”

Jackie, kendisiyle iletişime geçen herkesi bir araya toplayıp, ihtiyacı olan herkesi birbiriyle buluşturdu. Peki, amacı o odadaki kimsenin en azından bu noeli yalnız geçirmemesi olduğunu söyleyen Jackie, kedisiyle beraber yarım düzineye yakın insanı bir araya getirdi.

Genç kadın, girişiminden istediğinin üzerinde bir sonuç aldı. Jackie bu noeli, ilanını duyup ona kucak açan Üniversitenin öğrenci servisinden Anita Hermsmeier ve ailesiyle geçirecek.

Jackie, internete ilan verirken, bir aile kiralamak istemişti. Şimdi ise, kendi kocaman ailesini yaratıyor…

milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.