1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AİLE YAKINLARI DA BÜYÜK KORKU YAŞADI!
AİLE YAKINLARI DA BÜYÜK KORKU YAŞADI!

AİLE YAKINLARI DA BÜYÜK KORKU YAŞADI!

KKTC'li çift de o uçaktaydı...

A+A-

Kuş sürüsüyle çarpışan ve acil iniş yapan Singapur uçağında, balayı için Bankok’a giden Çağla ve Hasan Kurucuoğlu çifti de vardı.

İstanbul’dan kalkıştan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne giren ve büyük tehlike atlatan Singapur Hava Yolları’na ait Boing 777 tipi uçağın yolcuları arasında, yeni evlenen Kıbrıslı bir çiftin de bulunduğu öğrenildi.

Temmuz ayında evlenen ve inşaat alanında kaza geçirdiği için balayı tarihini erteleyen Adore Emlak şirketi direktörü Hasan Kurucuoğlu, bu kez Bankok’a giderken beklenmedik bir talihsizlik yaşadı.

İnci ayakkabı ve çanta Kıbrıs direktörü olan eşi Çağla Sönmezler ile birlikte Singapur üzerinden Bankok’a giden Hasan Kurucuoğlu, kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde yaşadığı talihsizliği şu sözlerle dile getirdi: “Kırk yılda bir olur o da bize denk geldi...”

İstanbul’da durak yapmışlardı

Hasan Kurucuoğlu’nun, inşaat alanındaki kuyuya düşerek ayağından yaralanması nedeniyle ertelenen balayı seyahatinin ilk durağı İstanbul oldu. Genç çift burada Kaner ailesinin düğününe katıldıktan sonra, Bankok’a gitmek üzere İstanbul’dan ayrıldı.

Singapur Havayolları’nın dev Boing 777 tipi uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra kuş sürüsüne girince, büyük bir tehlike atlattı. Atatürk Havaalanı’na acil iniş yapan uçağın yolcuları büyük bir kazayı, pilotların başarılı operasyonu sonucunda herhangi bir yara almadan atlattı.

Havaalanı’nda bir süre bekleyen yolcular daha sonra bir başka uçak ile Singapur’a gönderildi. Çağla ve Hasan Kurucuoğlu çifti ise Singapur’dan Bankok’a geçti.

Yaşanan talihsiz olay sonrasında genç çifte ulaşmaya çalışan aile yakınları “Onları Allah korudu. Adaya döndükleri zaman mutlaka bir kurban kessinler”dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.