1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. AİLESİ BÖYLE İSTEDİ
AİLESİ BÖYLE İSTEDİ

AİLESİ BÖYLE İSTEDİ

Ailesi böyle istedi...

A+A-

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu 5 gündür özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde uyutularak tedavisi devam eden sanatçı Nejat İşler, bu sabah 07.30'da Milas- Bodrum havalimanından ambulans uçak ile İstanbul'a nakledildi.

17 Ocak Cuma günü Acıbadem Bodrum Hastanesi acil servisine başvuran ve şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı septik şok tablosu saptanan İşler, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı.

Burada yapılan tedavinin ardından doktorlar, İşler'in İstanbul'a sevk edilmesine karar verdi.

Bu sabah Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ambulansa alınan Nejat İşler polis eskortu eşliğinde Maslak'taki Acıbadem Hastanesine getirildi.

Aynı anda iki ambulans hastaneye giriş yaptı. Gazetecilerin beklediği acil servisin önüne giden ambulans boş çıktı. Nejat İşler'i taşıyan ambulans ise arka otoparktan hastaneye girdi. İşler, sedyeyle otopark içinden yatacağı yoğun bakım ünitesine çıkarıldı.

İSTANBUL'A SEVKİNİ AİLESİ İSTEDİ        

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy; Nejat İşler’in transferi İstanbul’da yaşayan  ailesinin isteği üzerine gündeme gelmiş ancak hastalığının kritik bir evrede olması ve hayati riskinin yüksekliği nedeni ile transferin olumsuz sonuçlara yol açabileceği göz önüne alınarak bugüne kadar yapılmamıştır. Sanatçının yoğun bakım ünitesinde 5 günlük tedavinin sonucunda  klinik ve laboratuvar belirtilerinde yaşanan olumlu gelişmeler, bugün itibarı ile transferi mümkün kılmıştır.” dedi.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.