1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AİLESİ PERİŞAN
AİLESİ PERİŞAN

AİLESİ PERİŞAN

17 yaşındaki lise öğrencisi Leyla Ayalılar,  yaşadığı apartmanın çatı katından düşerek yaşamını yitirdi

A+A-

Onur ULAĞ

Lefkoşalı 17 yaşındaki lise öğrencisi Leyla Ayalılar,  yaşadığı apartmanın çatı katından düşerek yaşamını yitirdi. Haydarpaşa Ticaret Lisesi’nde Muhasebe öğrencisi olan Ayalılar’ın ölümü ailesini ve arkadaşlarını şoka uğrattı.

Hayat dolu olan, çevresi tarafından sevilen genç kızın ölümüyle ilgili polis soruşturması başlatılırken, olayın intihar mı kaza mı olup olmadığı araştırılıyor.

Polis, genç kızın sosyal medya hesapları ile cep telefonu da incelemeye aldı. Soruşturma sürerken, olayın yapılacak soruşturma sonucunda aydınlatılacağı belirtildi.

Polis soruşturuyor

Lefkoşa- Marmara bölgesinde, 19’uncu Sokakta yaşayan 17 yaşındaki Leyla Ayalılar, kaldığı apartmanın en üst katından düşerek yaşamını yitirdi. Olay dün saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Ayalılar, kaldığı apartmanın 11.30 metre yükseklikteki çatısından beton zemine düşerek olay yerinde yaşamını yitirdi. Elde edilen bilgilere göre, Ayalılar evinden çıktıktan 10 dakika sonra çatıdan düştü.

Olayın intihar mı kaza mı olup olmadığı araştırılırken,  polis, ailesi, arkadaşları ve genç kızın erkek arkadaşından ifade aldı. Ancak alınan ifadelerde genç kızın herhangi bir sorun yaşadığına dair bir bilgi elde edilemedi. Öte yandan polis, genç kızın sosyal medya hesapları ile cep telefonu da incelemeye aldı. Soruşturma sürerken, olayın yapılacak soruşturma sonucunda aydınlatılacağı belirtildi.

Hayat doluydu

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Leyla Ayalılar’ın ikiz kız kardeşi olduğu öğrenildi. Leyla Ayalılar Haydarpaşa Ticaret Lisesi’nde Muhasebe bölümünde öğrenciydi.

Önümüzdeki 6 Haziran tarihinde doğum günü olan Ayalılar’ın bir yıllık ilişkisi de vardı. Çevresinde sevilen, hayat dolu olan Ayalılar’ın ölümü başta ailesi olmak üzere onu tanıyan herkesi şoka soktu. Genç kızın ölümüyle ilgili polis soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Genç yaşta yaşamını yitiren Çakır dün ikinci namazına müteakip Lefkoşa Kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Diyalog Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.