1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AİLESİ PERİŞAN OLDU!
AİLESİ PERİŞAN OLDU!

AİLESİ PERİŞAN OLDU!

10 gündür haber alınamıyor!

A+A-

Mustafa ÖZYAĞCI

Gazimağusa’da sakin Cavidan Ağdaç adlı 54 yaşındaki kadın, 23 Temmuz’da ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Bir süreden beridir psikolojik sorun yaşayan ve 4 kez de intihar girişiminde bulunduğu belirtilen Ağdaç, son olarak 23 Temmuz’da Gazimağusa’dan, Lefkoşa’ya hareket eden minibüse bindiği tespit edildi.

Uzun bir süredir eşinden ayrı olan ve oğluyla aynı evde kalan Ağdaç’ın psikolojik tedavi gördüğü ve son dönemlerde ilaçlarını kullanmadığı belirtildi.

“Pembe şort, gri tişört giyiyordu”

Cavidan Ağdaç’ın birkaç gün eve gelmemesi üzerine ailesi ve yakınları polise başvurdu.

Polisin yürüttüğü soruşturmada, Ağdaç’ın son olarak 23 Temmuz’da öğlen saatlerinde Gazimağusa’dan Lefkoşa’ya gittiğini kamera kayıtlarıyla tespit ettiğini anlatan kardeşi ve eniştesi, Ağdaç’ın kaybolduğu tarihte üzerinde pembe şort, gri tişört ve terlik olduğunu söyledi.

Yakınları gelecek iyi haberi bekliyor

KIBRIS’a konuşan eniştesi Mustafa Özkılıç, Cavidan’ın 4 kez intihar girişiminde bulunduğunu, intihar edebileceği yerlerin detaylı bir şekilde araştırıldığını belirterek, Cavidan’ın hayatından endişe duyduklarını, görenlerin en yakın karakola bilgi vermelerini istedi.

Özkılıç son olarak, “Cavidan belki sağdır bilemiyoruz. İlaçlarını kullanmadığı zaman duygusallaşıp içine kapanıyor, ne yapacağını bilemiyor” diye konuştu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.