1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. AJDA PEKKAN'A 'YUVAMI YIKTIN' DAVASI
AJDA PEKKAN'A 'YUVAMI YIKTIN' DAVASI

AJDA PEKKAN'A 'YUVAMI YIKTIN' DAVASI

Tuğçe Çavuşoğlu, eşi Bülent Çavuşoğlu’yla aşk yaşadığı iddia edilen Ajda Pekkan’a manevi tazminat davası açtı..

A+A-

Tuğçe Çavuşoğlu (Eyilik), boşanmak üzere mahkemelik olduğu eşi Bülent Çavuşoğlu’yla aşk yaşadığı iddia edilen Ajda Pekkan’a 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Avukatları aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Çavuşoğlu, dedikodular yüzünden kendisiyle alay edildiğini, toplum içine çıkamaz hale geldiğini öne sürdü.

Hazırlanan dava dilekçesinde olay şöyle anlatıldı: “Bülent Çavuşoğlu’nun genel müdürlüğünü yaptığı KVK firması, bir dizi konser için Ajda Pekkan’la anlaşma yaptı. Pekkan ile Çavuşoğlu, bu konserler için bir araya geldi ve aralarındaki samimiyet ilerledi.

Dostluk sınırı aşılınca, bu durum medyanın dikkatini çekti ve ikilinin ilişkisini içeren birçok haber yapıldı. Tuğçe Çavuşoğlu haberleri sorduğunda, Çavuşoğlu eşine Ajda Pekkan’la aralarında bir şey olmadığını söyledi.”

TELEFONUNA AŞK MESAJLARI GELDİ

Dilekçede, Çavuşoğlu ile Ajda Pekkan aşkının tesadüfen ortaya çıktığı öne sürüldü: 'Bülent Çavuşoğlu ile eşinin cep telefonları aynı modeldi. İki yıl önce Ramazan Bayramı’nın birinci günü Bodrum’da yazlıktayken Tuğçe Çavuşoğlu’nun cebine koyduğu telefona arka arkaya mesajlar geldi.'

Mesajlar Ajda Pekkan’dan geliyordu ve çoğu aşk içerikliydi. Tuğçe Çavuşoğlu, aile büyüklerine de gelen mesajları okuttu.

O gece Bülent Çavuşoğlu eşiyle tartıştı, sabah da yazlığı terk edip İstanbul’a döndü. Tuğçe Çavuşoğlu da Göcek’ten döndükten sonra kocasına boşanma davası açtı.”

İÇİNE KAPANDI

Bu ilişki yüzünden Tuğçe Çavuşoğlu’nun büyük üzüntü yaşadığını iddia eden avukatları, dilekçede ayrıca şu satırlara yer verdi: “Müvekkilimizin ruh sağlığı bozulmuştur. Müvekkilimiz 37, kocası 44, Ajda Pekkan ise 67 yaşındadır.

Müvekkilimiz gittiği her yerde bazen acıyan, bazen alay eden kaçamak yüzler ve gözlerle karşılaşmaktadır. Girdiği ortamlarda bulunan kişiler, fısıltıyla konuşup gülüşmektedir. En ufak bir alışveriş yaparken dahi tezgâhtarlar kendisini tanıdıklarından hemen bu aldatılma olayını sormaktadırlar.

Gittiği pek çok yerde çalınmakta olan müzikler yarıda kesilerek yerine davalının şarkıları çalınmaktadır.

Yargılama sırasında miktarı artırılmak üzere şimdilik 250 bin lira manevi tazminatın yasal faiziyle birlikte davalıdan tahsilini talep ediyoruz.”

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.