1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKALIN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
AKALIN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

AKALIN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

AKALIN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

A+A-

Diyaliz ve Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Zerrin Akalın, menenjit ve kan dolaşımı enfeksiyonu nedeni ile yoğun bakımda...

 

Nadire BAHADİ

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı aynı zamanda Diyaliz ve Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Zerrin Akalın yaşam savaşı veriyor. Menenjit ve kan dolaşımı enfeksiyonu nedeni ile geçtiğimiz perşembe günü aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Akalın, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi görüyor. Akalın’ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Akalın için kritik saatler
Havadis’e konuşan enfeksiyon hastalıkları uzmanı Selin Bardak, Dr. Zerrin Akalın’ın geçtiğimiz perşembe günü yüksek ateş ve baş ağrısı şikayeti ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne gittiğini, yapılan muayene ve omurilik sıvısından alınan örnek sonrasında Akalın’a menenjit ve kan dolaşımı enfeksiyonu teşhisi konulduğunu açıkladı. Şuuru açık olarak hastaneye gelen Akalın’ın kısa süre içerisinde fenalaştığını belirten Bardak, Akalın’ın yoğun bakım servisinde tedavi gördüğünü kaydetti. Tedavinin 36’ıncı saatinde olduğunu belirten Bardak, ilk 72 saatin Akalın için kritik olduğunu ifade etti. Akalın’a en uygun antibiyotiklerin uygulandığını belirten Dr. Selin Bardak, Dr. Zerrin Akalın’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirdi. Bardak, Akalın’ın vücudundaki enfeksiyonun neden kaynaklandığının henüz tespit edilmediğini söyledi.

Havadis

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum