1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKBAŞ 7 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!
AKBAŞ 7 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

AKBAŞ 7 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

Kendisiyle doğaya aykırı ilişkiye girmek isteyen Kevin Browne’yi bıçakladığı iddia edilen Bakı Akbaş, dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarılarak tutukluluk süresi 7 gün daha uzatıldı.

A+A-

Kendisiyle doğaya aykırı ilişkiye girmek isteyen KevinBrowne’yi bıçakladığı iddia edilen Bakı Akbaş, dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarılarak tutukluluk süresi 7 gün daha uzatıldı.

Abbas ELMAS

Girne’de bulunan Deniz Şehitliğinin Batı kısmındaki boş arazide geçtiğimiz günlerde kendisiyle doğaya aykırı cinsel ilişkiye girmek istediği gerekçesi ile KevinBrowne’yi bıçakladığı iddia edilen zanlı Bakı Akbaş’ın tutukluluk süresi 7 gün daha uzatıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şeube’de görevli polis memuru,9 Eylül’de saat 01.30 raddelerinde Girne’de bulunan Deniz Şehitliğinin Batı kısmındaki boş arazide meydana gelen “Adam yaralama, vahim zarar” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Polis, 33 yaşındaki Bakı Akbaş’ın kendisi ile doğaya aykırı cinsel ilişkiye girmek istediği gerekçesi ile 57 yaşındaki İrlanda vatandaşı KevinBrowne’yi tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile defalarca bıçakladığını aktardı.

Zanlının ağız uzunluğu 17,5 santimbıçak ileBrowne’nin boğazını ve yüzünü kestikten sonra sırt ve karın bölgesine birçok kez sokarak ağır yaralandığını belirten polis, yaralı kaldırıldığı Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiğini kaydetti.

Polis, olayda kullanılan bıçağın olay mahalli yakınlarında bulunup emare olarak alındığını söyledi. Meselenin henüz tamamlanmadığını söyleyen polis zanlı hakkında 7 gün daha ektutukluluk talebinde bulundu.

Girne Kaza Mahkemesi ise huzurundaki şahadet ışığında zanlı Bakı Akbaş’ın 7 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.