1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKDENİZ PLAJI PIRIL PIRIL OLDU
AKDENİZ PLAJI PIRIL PIRIL OLDU

AKDENİZ PLAJI PIRIL PIRIL OLDU

Bakan Bakırcı’nın, sahili temizlemeleri karşılığında cezalarını affettiği gençler sözünü tuttu

A+A-

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, çevreye karşı herkesin duyarlı olması halinde çözülemeyecek sorunun olmadığını vurguladı.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Bakan Bakırcı dün Akdeniz köyü sahilinde düzenlenen temizlik çalışmalarına katıldı.

Akdeniz köyü sahilinde geçen Pazar günü düzenlenen bir etkinlikte, ATV tipi motorlarla plaja gelip Çevre Dairesi tarafından para cezasına çarptırılan ve “sahili temizlemeleri” şartıyla cezaları Bakan Bakırcı tarafından affedilen gençler, dün plajın temizlenmesi için aileleri ile birlikte bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Bakan Bakırcı da katılarak destek verdi.

AMAÇ CEZA DEĞİL BİLİNÇLENDİRMEK
Etkinlik sonrası açıklama yapan Bakırcı, gençlere teşekkür ederek, onların sayesinde sahilin bir kez daha temizlendiğini kaydetti. Amaçlarının cezalandırmak değil, toplumu bilinçlendirmek olduğunu vurgulayan Bakırcı, gençlerin bu bilince ulaştıklarına inandığını söyledi.

Bakırcı, “Sağ olsun aileleri de destek verdi ve bu güzel olayı gerçekleştirdik. Ben kendilerini suçlu görmüyorum, haberleri yoktu belki. Bundan sonra daha dikkatli olacaklarına eminim” dedi.
Bakırcı, diğer yandan, toplumun bilinçlenmesi adına da gençlerin düzenledikleri etkinliğin büyük bir katkısı olduğunu düşündüklerini söyledi.

Bakırcı, çevre bilinci konusunda tüm toplumun aynı anlayış içerisinde hareket etmesi halinde çözülemeyecek hiç bir sorunun olmadığını belirtti.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.