1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKDOĞAN BELEDİYESİNDEN VEFA ÖRNEĞİ
AKDOĞAN BELEDİYESİNDEN VEFA ÖRNEĞİ

AKDOĞAN BELEDİYESİNDEN VEFA ÖRNEĞİ

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN 3 GENCİMİZİN İSİMLERİ PARKTA YAŞATILACAK

A+A-

Akdoğan Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılan çocuk parkına 1998 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden üç gencin isimlerinin baş harflerinden oluşan MİÇ (Mehmet, İbrahim, Çamay) Anı Parkı ismi verildi.

Konuyla ilgili akdoğan Belediyesinden yapılan açıklama;

Akdoğan’da 3. Çocuk Parkı açılışı gerçekleşti.Akdoğan Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yapılan çocuk parkına 1998 yılında elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 gencin isimlerinin baş harflerinden oluşan MİÇ (Mehmet, İbrahim, Çamay) Anı Parkı ismi verildi.
Açılışı Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Sn. Erkut Şahali, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif,Akdoğan Muhtarı İsmail Kozanoğlu ve trafik kazasında hayatlarını kaybeden Mehmet Ağdıran, İbrahim Zafer ve Çamay Selkan’ın aileleri gerçekleştirdi.
Açılış konuşmasını yapan Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif ‘1998 yılında meydana gelen elim bir trafik kazası sonucunda ne yazık ki üç gencimiz hayatını kaybetmiştir. Yapmış olduğumuz çocuk parkını kaybetmiş olduğumuz gençlerin anısını yaşatabilmek adına ailelerinden de izin alarak Mehmet, İbrahim ve Çamay isimlerin baş harflerinden oluşan MİÇ Anı Parkı koymayı belediye yönetimi olarak uygun gördük. Acısı halen tüm Akdoğan’ın yüreğinde olan bu vahim olayda onların unutulmadıklarını göstermek ve isimlerini yaşatabilmek adına tamamlamış olduğumuz parkımıza isimlerini verme kararını aldığımız Mehmet Ağdıran, İbrahim Zafer ve Çamay Selkan’a Allahtan Rahmet dilerken yaslı ailelerine de sabırlar diliyorum.Böyle acıların bir daha yaşanmamasını diler MİÇ Anı Parkı’nın tekrardan hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim’dedi.Ardından Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Sn.Erkut Şahali yaptığı konuşmada‘Bugün hem sevinçli hem duygusal bir maksatla buradayız.Elbette kaybettiğimiz her değerimiz her evladımız içimizde tamiri ve telafisi imkansız acılar bırakır ama böyle günlerde de kayıplarımızın tekrardan doğmasına şahitlik ederiz.Dolayısıyla ben bu anlamlı girişim nedeniyle Sn. Belediye başkanını ve meclis üyelerini içtenlikle kutlarım.Böylesi anlamlı girişimlerle anıların yaşatılması amacıyla üretilen hizmette bu acılar bir nebze de olsa hafifler.’dedi
Konuşmaların ardından Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif ,Akdoğan Muhtarı İsmail Kozanoğlu ve trafik kazasında hayatlarını kayben Mehmet Ağdıran,İbrahim Zafer ve Çamay Selkan’ın aileleri kurdeleyi keserken duygusal anlar yaşandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.