1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKIL ALMAZ ÖLÜM!
AKIL ALMAZ ÖLÜM!

AKIL ALMAZ ÖLÜM!

Akıl almaz ölüm!

A+A-

Bir anlık öfke, 19 yaşındaki Hakan Karagözlü’nün canına mal oldu. Karagözlü, sinir ile elini pencere cama vurdu, cam kırıldı, kırık cam gencin bileğine saplandı, damarı kesildi. Karagözlü kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

ÇOK KAN KAYBETTİ: Olay sırasında yanında olan arkadaşı, tishörtü ile Karagözlü’nün kesilen bileğini sardı, kanı durdurmak istedi. Diğer arkadaşı, 112’yi aradı, yardım çağırdı. Hakan Karagözlü, ambulansla hastaneye götürüldü. Çabalar Karagözlü’yü kurtarmaya yetmedi. Kan kaybından yaşamını yitirdi

HAYALLERİ YARIM KALDI: Lise öğrenimini yarıda bırakan Hakan Karagözlü’nün en büyük hayali, geleceğini İngiltere’de kurmaktı. Hakan Karagözlü, Lefkoşa’nın Arasta bölgesinde faaliyet gösteren bir eğlence mekanında garson olarak çalışıyordu. Olay günü de işinden çıkmış evine gidiyordu

LEFKOŞA’DA DEFNEDİLDİ: Annesi Dominik Cumhuriyetli olan Hakan Karagözlü’nün babası Kıbrıslı Türk. Hakan Karagözlü, ailesi ile birlikte Lefkoşa’da ikamet ediyordu. Karagözlü dün yapılan otopsisinin ardından Lefkoşa’da ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı’na defnedildi

 
Duygu ALAN

Lefkoşa’da ikamet eden 19 yaşındaki Hakan Karagözlü, dün sabah damar kesiği nedeni ile götürüldüğü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karagözlü’nün dün saat 11.00 sıralarında yapılan otopsisinde ölümünün derin damar kesisine bağlı kan kaybı neticesinde gerçekleştiği açıklanırken, olayın nasıl meydana geldiği de yapılan polis incelemelerinin ardından netleşti.

Hakan Karagözlü’nün ölümüne sebebiyet veren olay olayın meydana geldiği sokaktaki bazı iş yerlerinin kameralarına yansıdı.
Yanında iki arkadaşı vardı

Lefkoşa’da Müftü Ziyai Sokak’ta faaliyet gösteren bazı işyerlerinin kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, Hakan Karagözlü’nün yanında olayın yaşandığı sırada iki arkadaşı vardı.
Cam kapı pencereleri yumrukladı

Kamera kayıtlarına göre, Karagözlü ve yanındaki iki Müftü Ziyai Sokak’ta yürürken birden yolun sağ tarafında bulanan Demak İş Hanı’nda caddeye bakan tarafta bulunan boş dükkanın cam çerçevesini ve kapısını yumrukladı.
Öfkesi dinmek bilmedi

Yanındaki iki arkadaşları Karagözlü’ye müdahale etti ancak sakinleştirmeyi başaramadı.

Hakan Karagözlü, arkadaşlarının elinden kurtularak iş hanının içerisine koştu.

Karagözlü bu kez iş hanının içerisinde bulunan başka bir boş dükkanın camına yumruk attı.

1-20160802104942.jpg

Kırık cam bileğine saplandı

Hakan Karagözlü, ikinci hamlesinde boş dükkanın camını kırdı, kırılan camın sivri ucu ise Karagözlü’nün bileğine saplandı.

Karagözlü’nün bileğinden akan kanlar, oluk oluk yerlere döküldü.
Arkadaşı tishörtü ile tampon yaptı

Bileği kesilen Hakan Karagözlü, diğer eli ile kesilen bileğini tutarak hızlı bir şekilde iş hanından çıktı ve yolun karşısındaki çöp varilinin yanında, yere oturdu.

Arkadaşlarından biri hemen “112 Acil Servis”i arayıp yardım çağırırken diğeri üzerindeki  tishörtü çıkardı ve Karagözlü’nün kesilen bileğini sardı.

 Kurtarılamadı

Hakan Karagözlü, olay yerine çağrılan “112 Acil Servis” ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Karagözlü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre olay dün sabah saat 06.20 sıralarında gerçekleşti. Karagözlü saat 07.00’da yaşamını yitirdi.
Otopsi yapıldı

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan otopside Hakan Karagözlü’nün derin damar kesisine bağlı kan kaybı sonucu yaşamını kaybettiği belirlendi.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.