1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Akılalmaz hırsızlık...Nereyi soyduğuna inanamayacaksınız
Akılalmaz hırsızlık...Nereyi soyduğuna inanamayacaksınız

Akılalmaz hırsızlık...Nereyi soyduğuna inanamayacaksınız

Üstelik çaldığı paralarla...

A+A-

İngiltere’de Savunma Bakanlığı’nda bir binbaşının kişisel asistanı olarak görev yaptığı iki yıllık dönemde sahte ödenek talebi mektupları yazıp yine sahte onay formları hazırlayarak yaklaşık 100 bin sterlin çalan 25 yaşındaki Yasmin Disney 22 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Konuyla ilgili Guildford Kraliyet Mahkemesi’nde görülen dava boyunca sürekli ağlayan Disney’in çaldığı parayı iki spor otomobil, bir dizi çanta, elektronik eşya ve lüks tatillere harcadığı açıklandı.
 
Savcılık, Disney’in akıl almaz hırsızlığın %80’ini Andover’daki bir askeri üsteki görevinin son 4 gününde gerçekleştirdiğini ve İngiliz ordusundan muhasebecilerinin “ödenek taleplerindeki sıradışı artışı” fark ederek konu ile ilgili soruşturma başlattığını söyledi.
 
Disney’in tutuklandığı sırada hesabında sadece 41 bin sterlin para almış olduğunu belirten savcılık bu miktarın Savunma Bakanlığı’na iade edildiğini  açıkladı. Ayrıca genç kadının otomobil ve özel eşyalarının da açık artırmayla satıldığı ve elde edilen gelirin bakanlığa aktarıldığı belirtildi.
 
Disney, 2010 yılında  liposuction benzeri bir yöntemle bıçak altına yatmadan göğüslerini küçülttürerek gündeme gelmiş ve İngiliz gazetelerine bir dizi röportaj vermişti.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.