1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKILALMAZ KAZA OLAYI!
AKILALMAZ KAZA OLAYI!

AKILALMAZ KAZA OLAYI!

Akılalmaz kaza!

A+A-

 

Çayırova Köyü’nde dün öğle saatlerinde akıl almaz bir trafik kazası yaşandı. Kaza sonrası mucize eseri, ne aracı kullanan Halil Güvenç ne de yol üzerinde bulunan kimse zarar görmedi.

ksa.jpg

Önüne çıkanı devirdi

İnanılmaz kaza dün öğle saatlerinde Çayırova köyü içinde FL 430 plakalı salon aracı ile seyreden 55 yaşındaki Halil Güvenç’in epilepsi nöbetine girmesi sonucu gerçekleşti. Nöbetle birlikte kaskatı kesilen talihsiz adamın ayağı gaza basılı kalınca, araç önce yol kenarında duran eski bir araca çarptı. Bununla da kalmayan Halil Güvenç’in aracı tam gaz yol kenarındaki bir tepeye çıktı, burayı da aşan araç, çocuk bahçesine daldı, oradan da çıkıp, meydanda Atatürk büstünün bulunduğu duvarı yıkarak durdu.

akil.jpg

Araba kullanması sakıncalı

Kazayı görenler, “Halil Güvenç’in ve köydekilerin verilmiş sadakası varmış” dedi. Epilepsi nöbetine girdikten sonra aracın önüne başka bir araç ve yaya çıkmamasını mucize olarak nitelendiren köy sakinleri, Halil Güvenç’in daha önce de epilepsi nöbetine girdiğini gördüklerini, araç kullanmasının çok sakıncalı olduğunu dile getirdiler. “Bu kez ucuz atlatıldı, ama bir dahaki sefere kimse bu kadar şanslı olmayabilir” diyen vatandaşlar, hem Halil Güvenç’ini hem de diğer sürücü ve yayaların güvenliği için, ehliyeti bir daha bu şahsa vermemeleri uyarısında bulundular.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.