1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY!
AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY!

AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY!

Mezarlıkta gördüklerine şok oldular!

A+A-

Büyücünün tavsiyesine uyarak mezarı kazıp, içine kafatası, kaşık ve Arapça yazı yerleştirdiler

Melin Dobran

Kuzey Kıbrıs’ta akıllara durgunluk veren olaylar zincirine bir de büyü meselesi eklendi.

İbrahim Koruşan isimli vatandaş, dün öğleden sonra eşiyle birlikte kayınpederi Erdoğan Örü’nün Lefkoşa’daki mezarını ziyarete gitti.

Mezar üzerindeki otları temizlerken elinin küçük bir kafatası ile temas ettiğini fark eden İbrahim Koruşan, toprağı kazmaya devam edince bu kez birbirine ters şekilde bağlanmış 2 kaşık ile arapça yazılı bir kağıt parçası buldu.

Olay yerinde yaşadıklarını Diyalog muhabirine anlatan İbrahim Koruşan “Bizim kimseyle bir husumetimiz yok. Bunu neden yaptıklarını anlayamadık”dedi.

Ölülerin rahat bırakılmasını isteyen Koruşan “Bu tür terbiyesizlikler yaparak ölülerimizi ve bizleri üzmesinler” derken, bunun büyü maksatlı yapılmış bir hareket olabileceğini söyledi.

Mezarlığa bekçi konmasını da öneren Koruşan, kayınpederinin mezarını kazarak büyü yerleştiren kişiye de “bir daha buraya gelme” mesajı gönderdi.

İnsanlar aldatılıyor

Diyalog muhabirinin görüşlerine başvurduğu bir din görevlisi ise, bazı büyücülerin insanları umutlandırmak için bu tür saçmalıklara yönelebildiğini söyledi.

Evli bir çifti veya sevgiliyi ayırmak veya birilerini elde etmek isteyenlerin başvurduğu yöntemlerden birinin büyü olduğunu söyleyen din görevlisi “insanlar bu tür sahtekarlıklara inanıp da paralarını kaptırmasınlar” dedi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.