1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKILLARDA SORU İŞARETİ BIRAKAN YANGIN!
AKILLARDA SORU İŞARETİ BIRAKAN YANGIN!

AKILLARDA SORU İŞARETİ BIRAKAN YANGIN!

İki katlı ve atıl durumdaki binada sarhoşlar içki alemi yapıyor... İpsiz sapsızlar bunun içinde huzurumuz kaçtı yorumlarının ardına yangın sonrası;

A+A-

Gazimağusa’da daha önce 16 yaşındaki T.Ç tarafından soyulan, 2 hafta önce bilinmeyen kişiler tarafından elektrik kabloları  sökülerek yakılan Özer Raif’e ait bina da dün de hareketli saatler yaşandı. Alasya Park Sitesi’nin arka kısmında bulunan Özer Raif isimli vatandaşa ait binadan dün yine dumanların yükseldiğini gören bölge sakinleri hemen itfaiyeyi aradı.

Kullanılmayan ve boş olan iki katlı  bina da dün saat 16.30 sıralarında çıkan yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Özer Raif’e ait binanın kısa süre içerisinde iki yangın bir de hırsızlık olayıyla anılması, bölge sakinlerinde de tedirginlik yarattı. Bir bölge sakini, “Kimse bu Özer Raif gelsin binasına baksın gerekli emniyeti alsın. İki katlı ve atıl durumdaki binada sarhoşlar içki alemi yapıyor. Yol geçen hanı oldu burası. Nerede ipsiz sapsız varsa bunun içine geliyor. Bizim de huzurumuz kaçtı” diyerek tepkisini seslendirdi.

Kundaklama olabilir

Elde edinilen bilgilere göre, Gazimağusa’nın en nezih bölgelerinden birinde bulunan binadan geçen Ocak ve Şubat ayları içerisinde 16 yaşındaki T.Ç tarafından içerisinden alimünyum pencereler ile çeşitli eşyalar sirkat edildi. Ayrıca 15 gün önce de bir yangın çıktı. Elektrik kablolarının sökülüp yakılması ile çıkan yangını kimin çıkardığı tespit edilememişken aynı binadan dün yine bir yangın çıkması akıllara kundaklama şüphesini getirdi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.