1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKINCI: “BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLMELİ''
AKINCI: “BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLMELİ''

AKINCI: “BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLMELİ''

Akıncı: “başarı ödüllendirilmeli''

A+A-

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, dün akşam düzenlenen JCI Yılın Girişimcisi Ödül Töreni’ne katıldı. Akıncı törende bir de konuşma yaptı.

CUMHURBAŞKANI AKINCI: “BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLMEK İSTER Kİ DEVAMI GELSİN”

 Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, dün akşam düzenlenen JCI Yılın Girişimcisi Ödül Töreni’ne katıldı. Akıncı törende bir de konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Bürosu’nun açıklamasına göre, konuşmasında, başarının ödüllendirilmesi gerektiğini ifade eden Akıncı “Başarı ödüllendirmek ister ki devamı gelsin” dedi.

“Yılın Girişimcisi” seçilen Serhan Kombos’u kutlayan Cumhurbaşkanı Akıncı “Benden önceki konuşmacılar, konunun sadece kazanmak olmadığını, kazanırken de korumaktan bahsettiler. Çevreyi korumaktan bahsettiler. Bu da benim çok dikkatimi çekti” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Akıncı konuşmasına şöyle devam etti:
“Bu başarıyı elde ederken, bunu nasıl kazandılar? Yani çevresel anlamda temizlik değil sadece, sicil anlamında da temizliğe ne kadar önem verdiklerini gördüm. Bundan dolayı da kendilerini kutluyorum. Serhan Kombos’un neden bu ödüle layık olduğunu kendisine sordum. Bana bazı rakamlar verdi. Birincisi bu başarı genlerden geliyor. İkincisi, kendisi küçük yaşta araçların önünde tamirat yapıyordu.  Bu küçük yaşta o makinelerle haşır neşir olmasının getirdiği bir başarı öyküsüdür. Kendisine, başarılarının devamını diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.