1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKINCI, BÖLGE TOPLANTILARINA BAŞLIYOR
AKINCI, BÖLGE TOPLANTILARINA BAŞLIYOR

AKINCI, BÖLGE TOPLANTILARINA BAŞLIYOR

Akıncı 19 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında,

A+A-

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı 19 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında ülkedeki tüm köyleri tek tek ziyaretinin ardından bu kez de “Bölge Toplantıları” ile yurttaşlarla bir araya gelmeye devam edecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Akıncı, “İlk olarak köylerimizi tek gezerek yurttaşlarımız ile bir araya geldik. Hem köylülerimizin sorunlarını yerinde görüp dinledik hem de onlarla ‘Dört Boyutlu Siyasetimizi’ paylaştık. Şimdi de bölge toplantılarımızı gerçekleştirecek, daha yoğun kitleler ile bir araya gelerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Ülkemizin insanları ses veriyor, sorunlarını anlatıyor ve geleceği nasıl görmek istediklerini dile getiriyorlar. Çok net görüyorum ki ortaya koyduğumuz vizyon ile yurttaşlarımızın geleceği nasıl şekillendirmek istedikleri birbiri ile örtüşüyor. Güzel bir geleceği bu topraklarda yaşayan dili, dini, ırkı, rengi ve kökeni ne olursa olsun hepimiz, birlikte şekillendireceğiz.

Bu kararlılık ve yurttaşın iradesinin 19 Nisan günü sandığa da aynı şekilde yansıyacağına ilişkin inancım tamdır’ diye konuştu.

EKİP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Farklı akademik disiplinlerden 30’un üzerinde alanının uzman kişileri tarafından yoğun çalışmaların sonucunda ortaya çıkan “Dört Boyutlu Siyaset” vizyonu ve seçim çalışmalarında gönüllülerin üstleneceği sorumluluklar, çeşitli merkezlerde gerçekleştirilen toplantılar ile aktarılmaya devam ediyor.

Akıncı gönüllüleri, bu kapsamda başlatılmış olan toplantılarda İskele ve Güzelyurt ilçelerinin ardından bu kez de Gençlik Ekibi ile bir araya gelerek “Dört Boyutlu Siyaset” ve seçim çalışmalarının yol haritası üzerinde bilgilendirmede bulundu.

Akıncı çalışmalarla ilgili açıklamasında, “Siyaset üzerindeki bulutları dağıtarak masmavi bir gökyüzü altında yeni beyaz bir sayfayı hep birlikte açmak için yola çıktık. Toplumumuz değişim istiyor ve biliyorum ki bu değişim fikirlerle gelecek. Ülkenin her tarafında ekiplerimiz yoğun çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu çalışmalara seçimlerde izleyeceğimiz yol haritasına ilişkin bilgilendirme toplantılarını da eklemiş bulunuyoruz” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.