1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKINCI'DAN SERTOĞLU'NA DESTEK
AKINCI'DAN SERTOĞLU'NA DESTEK

AKINCI'DAN SERTOĞLU'NA DESTEK

Nisan 2015’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde;

A+A-

 

Nisan 2015’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylığını açıklayan Mustafa Akıncı dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret etti.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Mustafa Akıncı,

Kıbrıs Türk gençliğinin uluslararası alanda spor anlamında çok uzun yıllardır kopmuş olmasının en büyük sıkıntı olduğunu söyledi.

“Bu alana yeniden Kıbrıs Türk gençliğinin dahil edilebilmesi için Sertoğlu’nun verdiği mücadeleyi destekliyorum” diyen Akıncı bu konuda atılacak adımlara da destek olacağını vurguladı.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu ise kabulde yaptığı konuşmada

hiçbir zaman siyasi bir amaç gütmediklerini belirterek “Ben Hasan Sertoğlu, arkadaşlarımla birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ince eleyip sık dokuyup kararlarımızı vereceğiz” dedi.

Hasan Sertoğlu Dimitri’nin Kuzeye futbol oynamaya geldiğini belirterek “Biz bu izni verirken amacımız toplumların kaynaşmasıydı. Türklerin ne kadar sevecen ve misafirperver olduğunu görmelerini istedik. Çocuk geldi, gördü ve etkilendi. Kendisine Türk, Rum veya İngiliz bizim için fark etmez dedik. Bu olayı ben kendim ve arkadaşlarım büyütmeyeceğiz, çok konuşmayacağız ama peşinde olacağız” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.