1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKINCILAR’DA ŞOK BASKIN
AKINCILAR’DA ŞOK BASKIN

AKINCILAR’DA ŞOK BASKIN

Akıncılar’da şok baskın

A+A-

İhbar üzerine harekete geçen polis, Güney Kıbrıs’tan getirilen yaklaşık 36 bin paket kaçak sigara ele geçirdi

Melin DOBRAN
Akıncılar köyünde önceki gün polisin yapmış olduğu kontrolde, 79 kasa kaçak sigara ele geçirildi. Elde edilen bilgilere göre, ihbar üzerine Bekir Karaböcek’in evinde ve aracında arama yapan polis, evin ambarında 35 bin paket, aracın bagajında ise 450 paket çeşitli markalarda kaçak sigara ele geçirdi.
Yapılan soruşturmada Bülent Ecevit Emmi’nin Eylül 2016 ayı içerisinde Güney Kıbrıs’tan kaçak olarak getirdiği 16 bin 500 paket sigarayı Karaböcek’e verdiği tespit edildi.
Polis, önceki gün saat 18.30 sıralarında alınan bir ihbar üzerine Akıncılar bölgesinde Bekir Karaböcek'in evinde yapılan aramada depo olarak kullandığı ambarda 70 kasa ( 35 bin adet) ve kullanımında bulunan JZ 936 plakalı aracın arka bagajında ise 9 Kasa ( 450 adet ) çeşitli markalarda sigaralar buldu.
Yapılan soruşturmada Eylül 2016 ayı içerisinde Bülent Ecevit Emmi'nin NY 381 plakalı aracı ile 16 bin 500 adet çeşitli markada sigaraları Güney Kıbrıs’tan getirdiği, satış yapmak amacıyla Karaböcek'e verdiği tespit edildi. Tespit üzerine Bülent Ecevit Emmi'nin kullanımında bulunan NY 381 plakalı aracı da emare olarak alındı. Polis, mahkeme emri ile her iki zanlıyı da gözaltına aldı. Aleyhlerine gümrüksüz mal tasarrufu suçlarından dava getirilen zanlılar serbest bırakıldı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.