1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKLI BAŞINA GELMİŞ
AKLI BAŞINA GELMİŞ

AKLI BAŞINA GELMİŞ

Lefkoşa Surlariçi’ndeki Yediler Mahallesi’nde geçen akşam 19 yaşındaki hamile eşi Dudu Şener’in boğazını jiletle keserek ağır yaralayan Kadir Şener, dün ek tutukluluk talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı

A+A-

GÜNAH ÇIKARDI

Hamile karısının boğazını jilet ile defalarca keserek ağır yaralayan Kadir Şener, dün mahkemede verdiği ifadede, “Olay esnasında çok içkiliydim. Karımın boğazını yanlışlıkla kestim. Biz birbirimizi seviyoruz. Karım da benden şikayetçi değil. Zaten tutuklu kaldığım bu 3 gün içerisinde aklım başıma geldi” dedi

4 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAk

“Katle teşebbüs” ve “Ağır yaralama” suçlarından gözaltına alınan zanlı Kadir Şener, hakkında yürütülen polis soruşturması devam ediyor. Kadir Şener, soruşturma maksatlı 4 gün daha poliste tutuklu kalacak

Lefkoşa Surlariçi’ndeki Yediler Mahallesi’nde geçen akşam birlikte yaşadığı imam nikahlı 19 yaşındaki hamile eşi Dudu Şener’i öldüresiye dövdükten sonra tasarrufundaki jiletle boğazını defalarca keserek ağır yaralayan Kadir Şener, polisteki 2 günlük tutukluluğun ardından dün ek tutukluluk talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde görüşülen duruşmada, zanlı hakkında soruşturmayı yürüten polis, zanlı Kadir Şener’in Lefkoşa Surlariçi’ndeki Yediler Mahallesi’nde salı günü akşam saat 19.20 sıralarında birlikte yaşadığı imam nikahlı 19 yaşındaki eşi Dudu Şener’i önce dövdüğünü ardından jilet ile defalarca boğazını keserek ağır yaralanmasına sebep olduğunu söyledi.
Polis, zanlı Kadir Şener’in alınan ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındığını, çarşamba günü de Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk temin edildiğini kaydetti.

Zanlı suçunu kabul etti, 5 kişiden ifade alındı
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın henüz devam ettiğini söyleyen polis, olay ile ilgili çok sayıda görgü tanığının bulunduğunu ve bu güne kadar yapılan soruşturma kapsamında 5 kişiden ifade temin edildiğini kaydetti.
Polis memuru, zanlının polisteki 2 günlük tutukluluğu süresince polise gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtti.
Olay ile ilgili halen alınması gereken birçok ifadenin bulunduğunu dile getiren polis memuru, soruşturmanın selameti için zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı “Aklım başıma geldi” dedi
Mahkemeden söz hakkı alan zanlı Kadir Şener, işlediği suçtan dolayı bir kez daha pişmanlığını dile getirerek, affedilmesi için mahkemeden özür diledi.
Kadir Şener, “Olay sırasında çok içkiliydim. Eşimin boğazını kaza ile kestim. Yoksa biz birbirimizi çok seviyoruz. Zaten karım da benden şikayetçi değil. Poliste tutuklu kaldığım sürece çok düşündüm ve yaptıklarım için çok üzüntülüyüm. Aklım başıma geldi. Bir daha asla içmeyeceğim ve karıma kötü davranmayacağım” dedi.

4 gün daha poliste tutuklu kalacak
Mahkeme, “Katle teşebbüs” ve “Ağır yaralama” suçlarından salı günü gözaltına alınarak mahkeme emri gereği hakkında 2 gün tutukluluk temin edilen zanlı Kadir Şener’in soruşturma maksatlı 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

(HAVADİS)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.