1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “AKLINIZLA, VİCDANINIZIN SESİNİ DİNLEYEREK KARAR VERİN”
“AKLINIZLA, VİCDANINIZIN SESİNİ DİNLEYEREK KARAR VERİN”

“AKLINIZLA, VİCDANINIZIN SESİNİ DİNLEYEREK KARAR VERİN”

“Bu seçimi alacağız, kendime güveniyor, halkıma inanıyorum. Her bölgeden, her siyasi görüşten insan bizim düşüncelerimizin fikirlerimizin etrafında kenetleniyor”

A+A-

 

“MASADA HALKIN İRADESİNİ TEMSİL EDECEK BİR TOPLUM LİDERİ SEÇİLECEK”

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı dün sabah sırasıyla Kalecik, Tuzluca, Kaplıca ve Mersinlik köylerini ziyaret ederek yurttaşlarla bir araya geldi, sohbet edip sorularını yanıtladı, sorunlarını dinledi.

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı’nın Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre,  konuşmalarında halkın çağrısıyla aday olduğuna işaret eden Akıncı, bu çağrının şimdi gittikçe büyüyen bir desteğe dönüştüğüne tanık olduğunu söyledi.

Akıncı, “Bu seçimi alacağız, kendime güveniyor, halkıma inanıyorum. Her bölgeden, her siyasi görüşten insan bizim düşüncelerimizin fikirlerimizin etrafında kenetleniyor” diye konuştu.

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminin bir partiler seçimi olmadığını; halkın bağımsız, tarafsız, herkese eşit mesafede duracak, halkın derdini dert edinecek ve görüşme masasında iradesini temsil edecek bir toplum lideri seçeceğini belirten Akıncı şöyle devam etti:

“AKLINIZLA, VİCDANINIZIN SESİNİ DİNLEYEREK KARAR VERİN”

“Adayları dinleyin, ne dediklerini anlayıp onları tanımaya çalışın, geçmişlerine, yaptıklarına bakın ve aklınızla vicdanınızın sesini dinleyerek karar verin.”

Son günlerde kendisine yönelik yalan ve karalamaya dayalı bazı saldırıların başlatıldığını kaydeden Akıncı, diğer adaylara söz söylemek niyetinde olmadığını, bugüne kadar yaptığı gibi, kendi düşüncelerini, fikirlerini, siyasetini, doğru bildiklerini paylaşacağını belirtti.

Akıncı, ziyaretlerinde yurttaşlardan gelen sorular üzerine Kıbrıs sorununun çözümüne yönelik görüşleri başta olmak üzere “Dört Boyutlu Siyasetinin” temel ilkelerini de aktardı.

TAK

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.