1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKÜN VE BHMS ARASINDA ÇİFT LİSANS ANLAŞMASI İMZALANIYOR
AKÜN VE BHMS ARASINDA ÇİFT LİSANS ANLAŞMASI İMZALANIYOR

AKÜN VE BHMS ARASINDA ÇİFT LİSANS ANLAŞMASI İMZALANIYOR

Akdeniz Karpaz Üniversitesi ve İsviçre’deki Business and Hotel Management School (BHMS) arasında “çift lisans” anlaşması imzalanıyor. Anlaşma ile Akdeniz Karpaz Üniversitesi Otelcilik Yönetimi ve Seyahat ve Rehberlik Yönetimi bölümlerinde çift diplomayla

A+A-

Akdeniz Karpaz Üniversitesi ve İsviçre’deki  Business and Hotel Management School (BHMS) arasında “çift lisans” anlaşması imzalanıyor. Anlaşma ile Akdeniz Karpaz Üniversitesi Otelcilik Yönetimi ve Seyahat ve Rehberlik Yönetimi bölümlerinde çift diplomayla mezun olma hakkı verilecek.

AKÜN’ün açıklamasında, “Akdeniz Karpaz Üniversitesi Otelcilik Yönetimi ve Seyahat ve Rehberlik Yönetimi Bölümleri ile İsviçre’deki BHMS okulunun Otelcilik Yönetimi ve Küresel İş Yönetimi Bölümleri dersleri eşleştirilecektir. Akdeniz Karpaz Üniversitesi ile BHMS arasında yapılacak anlaşmaya göre, üç yıl KKTC’de Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nin müfredatını tamamlayan ve ardından BHMS okulunun 1 tam yıl (12 ay) müfredatını tamamlayan öğrenci çift lisans diploması almaya da hak kazanacaktır” denildi.
 
AKÜN öğrencilerinin İsviçre’de eğitime katılarak staj yapabilecekleri belirtilen açıklamada, İsviçre’deki stajların en tanınmış hotel zincirlerinde olacağı, AKÜN öğrencilerinin İsviçre’de hem iş hem para kazanma şansı elde edeceği kaydedildi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.