1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKÜN`ÜN KKTC UYRUKLU ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SINAVI 12 HAZİRAN’DA
AKÜN`ÜN KKTC UYRUKLU ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SINAVI 12 HAZİRAN’DA

AKÜN`ÜN KKTC UYRUKLU ÖĞRENCİLERE YÖNELİK SINAVI 12 HAZİRAN’DA

Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) 2013-2014 Akademik Yılı KKTC Uyruklu öğrencilere yönelik Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 12 Haziran Çarşamba AKÜN Lefkoşa Kent Kampusunda gerçekleştirilecek.

A+A-

AKÜN’den verilen bilgiye göre, Öğrenci Yerleştirme ve Burs Belirleme Sınavı’nda birinci tercihini kazanıp ilgili programa yerleştirilen 11 öğrencinin yüzde 100 burslu okuyacağı belirtildi.  Sınavda başarı sıralamasında ikinci ve üçüncü tercihini kazanan adaylar yüzde 50, dördüncü ve beşinci sırada başarılı olanlar ise yüzde 25 burs hakkı elde edecek.

KKTC kolejlerinde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik kolej müfredatı da dikkate alınarak GCE A, GCE AS IGCSE/GCSE O ile lisans ve önlisans programlarına öğrenci kabulü gerçekleştirilecek.

Sınav başvuruları 11 Haziran Salı günü mesai bitimine kadar devam edecek. Başvurular mesai saatlerinde AKÜN Lefkoşa Kent Kampusu Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne yapılabilecek.

AKÜN Lefkoşa Kent Kampusu’nda tek oturum halinde gerçekleştirilecek olan sınav saat 09:00’da başlayacak.

Başvuru için 2 adet vesikalık fotoğraf ve KKTC kimlik kartı fotokopisi ile  doldurulmuş AKÜN 2013-2014 Akademik Yılı Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı Başvuru Formu  gerekiyor.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.