1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKYÖN: “SABRIMIZ KALMADI”
AKYÖN: “SABRIMIZ KALMADI”

AKYÖN: “SABRIMIZ KALMADI”

Büro –İş Başkanı Hüseyin Akyön, Mehmetçik Belediyesi çalışanlarının dün meclis önünde yaptığı eylemden sonra da sonuç alamadığını, huzursuzluklarının sürdüğünü belirtti.

A+A-

Büro-İş Başkanı Hüseyin Akyön, Mehmetçik Belediyesi çalışanlarının  dün meclis önünde yaptığı eylemden sonra  da sonuç alamadığını, huzursuzluklarının sürdüğünü belirtti.

Akyön yazılı açıklamasında, Meclis Başkanı ile Belediyeler Yasası’nın değişmesi gerektiği konusunda ayni görüşü paylaştıklarını, zamana ihtiyaç olduğunu bildiklerini, ancak çalışanların dayanacak gücü kalmadığını kaydetti.

Akyön yazılı açıklamasında, “Belediye Başkanı dokunulmazlık zırhının arkasına saklanarak hem çalışanla, hem de belde halkıyla daha ne kadar alay edercesine kahvelere çıkıp tavla oynayacaktır..! Bizim sabrımız kalmadı ve doğacak herhangi bir olumsuz olaydan biz sorumlu değiliz” ifadelerini kullandı.

Çalışanların, pazartesi sabah saat 10.00’da Mehmetçik Belediyesi önünde kan bağışında bulunacağını belirten Akyön, “Bu çalışanlar tüm olumsuzluklara rağmen ihtiyaçlı olan vatandaşlarımıza kan vermek için kuyruğa gireceklerdir. Bunu Belediye Başkanı’nın da görmesini ve ya görev yapmasını, ya da istifa etmesini bekleriz” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.