1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALACAK MESELESİ BAŞLARINA DERT OLDU!
ALACAK MESELESİ BAŞLARINA DERT OLDU!

ALACAK MESELESİ BAŞLARINA DERT OLDU!

Lefkoşa’da aralarında alacak verecek meselesi olan Nadir Gezer ile Ali Zafer Baysen önceki sabah kavga etmelerinin ardından polis tarafından gözaltına alınarak, dün yargı huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Lefkoşa’da aralarında alacak verecek meselesi olan Nadir Gezer ile Ali Zafer Baysen önceki sabah kavga etmelerinin ardından polis tarafından gözaltına alınarak, dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Aralarında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada, Nadir Gezer borcu olduğunu iddia ettiği Ali Zafer Baysen’in KV696 plakalı aracının ön camını tasarrufundaki keserle kırdığı, Baysen ise Gezer’in kavgada kolunu kırdığı gerekçesiyle dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ömer Can her iki zanlının da 22 Eylül tarihinde meydana gelen “Kavga, kasti hasar ve vahim zarar” suçlarından methaldar olduklarını söyledi. 

Can, söz konusu tarihte Lefkoşa Güzelyurt anayolu üzerinde faaliyet gösteren İmparator Gece Kulübü önünde saat 09.30 sıralarında kendisine borcunu ödemediği gerekçesiyle Ali Zafer Baysen’e ait KV696 plakalı aracın tasarrufundaki keser ile ön camını kırdığını kaydetti.

Zanlı Ali Zafer Baysen’in ise yaşanan olayın üzerine zanlı Nadir Gezer ile kavgaya tutuştuğunu ve Gezer’in kolunu kırarak vahim zarara uğrattığını ifade eden polis, her iki zanlının da vermiş oldukları gönüllü ifadede suçlarını kabul ettiklerini belirtti.

Zanlı Ali Zafer Baysen’in KKTC vatandaşı, zanlı Nadir Gezer’in ise TC vatandaşı olup çalışma izni ile KKTC’de bulunduğuna dikkat çeken polis, zanlıların davalarında hazır bulunabilmesi için yargılanıncaya kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargı Hale Ahmetraşit, her iki zanlının da yurt dışına çıkışının yasaklanması, zanlı Gezer’in 20 bin TL, zanlı Baysen’in ise 40 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartıyla tutuksuz yargılanmalarını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.