1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALACAK VERECEK HESABI BENİMLE İLGİLİ DEĞİL
ALACAK VERECEK HESABI BENİMLE İLGİLİ DEĞİL

ALACAK VERECEK HESABI BENİMLE İLGİLİ DEĞİL

Alacak verecek hesabı benimle ilgili değil

A+A-

Sanatçı Ayhatun Ateşin, evinde tadilat yapan ancak parasını alamadığını iddia eden Hüseyin Öksüz’le ve basında yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı:

Ayhatun Ateşin açıklamasında şunları ifade etti:

“Pazar günü atölyeme gittim. Bahçeye girince üst kata çıkan kapının açık olduğunu sandım. Kızdım çocuklara neden açık bıraktılar diye. Bahçede işim bitince kapatmak için uzandığımda bir de baktım kapı yok. Talan ettim her tarafı ve fark ettim ki kayıp eşya da yok. Kim girer ve kapıyı alıp gider? Polise haber verdim. İçeri girmeyi bilen biri bu mutlak diye düşündüm. Olay sanığın ifadesiyle basına aktarıldı. Birileri de bana sorup benim ifademi de yazmalıydı. Çıkan haberlerde sanki borcum varmış algısı oluştu ve bunun etik olmadığını düşünüyorum.

Dülgerin hapis yatmamak için verdiği ifade dışında kapı ardındaki sırrı veya söküp götürme nedeni nedir bilemem ama bir tarafı kırmızı bir tarafı yeşil kapıyı 40 yıldır ben açıp kapıyorum. Onu da zatı muhterem kişi yapmadı.

Eski elektrik açma kapama aksamı altındaki ahşap altlık yapacak bir kişi ararken, atölyemin tamiratıyla ilgili mühendis Korhan, ‘arka sokaktaki dülger yapar’ dedi. 10 tane sipariş verdim. Elli TL tuttu. Yüz Türk Lirası verdim. Ahşap işleri tamiri için mühendis antlaşmış.‘Mühendisin verdiğine eklersin’ dedim, ekstra işlerde çıkabilir belki diye. Dülger önce işe dört elle sarılmış ardından bölük pörçük yapmış. Mühendis yedi yüz Türk Lirası ödemiş emeğine mukabil. Fakat işi tamamlanmadı. Başka dülger tamamlayarak kalan bakiyeyi alma hakkı kazandı. Antlaşması mühendisle yapılmış, şahsımla değil. Alacak verecek hesabı benimle ilgili değil. Ben borçlu değilim.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.