1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALAKUŞ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
ALAKUŞ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

ALAKUŞ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş, 21-25 Aralık Mücadele ve Şehitler Haftası çerçevesinde Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Merkezi’ni ziyaret etti.

A+A-

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş, 21-25 Aralık Mücadele ve Şehitler Haftası çerçevesinde Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Merkezi’ni ziyaret etti.

Ailesinde şehit bulunan bir grup personelin de eşlik ettiği Fırat Alakuş, ziyaret sırasında  Dernek Başkanı Ertan Ersan’ a bir buket sundu.

ERSAN

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Ertan Ersan,  şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından yaptığı konuşmada, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı’na her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.

21-25 Aralık Mücadele ve Şehitler Haftası nedeniyle yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirten Ersan, “Aziz Şehitlerimizin ruhları  yattıkları yerde şad oldu” dedi.

“Şehitlerimizin vatan topraklarını kurtardıklarının ispatı burada”  diyen Ersan, merkezi bugüne kadar 69 bin 438 kişinin ziyaret ettiğine dikkat çekti.

Hafta nedeniyle dernek olarak şehitleri anmak için törenlere katılmakta ve camilerde mevlitler okutmakta olduklarını ifade eden Ertan Ersan, “Biz aziz şehitlerimizi hiç unutmadık ve unutmayacağız. Onlara yaraşır şekilde çalışıyoruz. Bu konuda taviz vermeyeceğiz” dedi.

ALAKUŞ

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş da, 21-25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası nedeniyle Şehit Ailelerine ziyaret gerçekleştirmekte olduklarını belirtti.

“Biz her zaman Şehit aileleri ve diğer muharip derneklerimizin yanında olmaya çalışıyoruz” diyen Alakuş, şehitlerin aziz hatırasına saygı için ziyaretler gerçekleştirmekte olduklarını ifade etti.

Alakuş, “Kaldı ki ne yaparsak yapalım bu aziz şehitlerimizin hatırasına bir şey yaptık diyemeyiz. Onlar bu dava için, Kıbrıs Türkü’nün adada özgür ve bağımsız yaşaması için canlarını verdiler. Bunun hiçbir karşılığı yoktur” ded

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.