1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALAKUŞ VE YARIMBAŞ
ALAKUŞ VE YARIMBAŞ

ALAKUŞ VE YARIMBAŞ

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, görevini tamamlayan Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş ile ..

A+A-

 

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, görevini tamamlayan Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş ile bu göreve atanan Fatih Yarımbaş’ı kabul etti.

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu konuşmasında, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın önemli bir kurum olduğunu dile getirerek, yaptığı icraatlarla da çağdaş bir seviyeye geldiği söyledi.

Çocuklara yönelik yarışmaların yanı sıra kültür gezileri de düzenleyen Sivil Savunma Teşkilatı’nın birçok etkinlik düzenlemesinin önemine vurgu yapan Arabacıoğlu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş’un görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kendisini kutlayarak yeni atanan Başkan Fatih Yarımbaş’a da görevinde başarılar diledi.

ALAKUŞ VE YARIMBAŞ

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş ise, iki yıl boyunca onurlu bir görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, Bakanlık olarak her zaman kendilerine verilen katkıdan dolayı da memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Göreve yeni atanan Fatih Yarımbaş da, yeni görevinden dolayı heyecanlı olduğunu söyleyerek, bundan sonraki çalışmalarında Bakanlıkla koordine içinde olmalarını arzu ettiklerini belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.