1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALAN DA SATAN DA YANDI
ALAN DA SATAN DA YANDI

ALAN DA SATAN DA YANDI

Alan da satan da yandı

A+A-

Satıcı olmakla suçlanan Ersan Tarım ile uyuşturucu aldıktan sonra bayılan İlkay Dural 2 aylığına cezaevine gönderildi

Teoman TURAN

Alayköy’de geçtiğimiz gün uyuşturucudan dolayı bayılan zanlı İlkay Dural ile uyuşturucu maddeyi ona verdiği tespit edilen zanlı Ersan Tarım hakkındaki soruşturma tamamlandı. Her iki zanlı dün teminata bağlanmak üzere Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı İlkay Dural’ın 21 Ağustos tarihinde saat 13.00 sıralarında Alayköy’de yol kenarında baygın bulunduğunu ve olayın polise bildirildiğini söyledi. Olay yerine giden polis ekipleri ve ambulansın yapmış olduğu müdahale esnasında zanlının avuç içinde gazete kâğıdına bir gram uyuşturucu madde tespit edildiğini belirten polis, sağlık ekiplerinin zanlıyı ayılttığını, daha sonra gözaltına alınan zanlının ifade vererek uyuşturucu maddeyi Ersan Tarım’dan aldığını itiraf ettiğini söyledi.

Zanlının ifadesi üzerine Ersan Tarım’ın evine gidildiğini kaydeden polis, zanlı Tarım’ı da koltuğun üzerinde baygın bir şekilde bulduklarını ifade etti. Zanlı Tarım’ın avucunda hap kutusu içerisinde bir gram bonzai bulduklarını kaydeden polis, zanlının da gözaltına alındığını belirtti.

Zanlıların soruşturma amaçlı 3 gündür tutuklu olduklarını kaydeden polis, Ersan Tarım’ın benzer suçlardan birçok sabıkası olduğunu belirterek teminata bağlanmalarını talep etti.

Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme iki zanlının da tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süre ile cezaevine gönderilmelerine emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.