1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALANLI: "YAŞLILAR VE ENGELLİLERE HİZMET VERECEK YETERLİ ARAÇ OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM"
ALANLI: "YAŞLILAR VE ENGELLİLERE HİZMET VERECEK YETERLİ ARAÇ OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM"

ALANLI: "YAŞLILAR VE ENGELLİLERE HİZMET VERECEK YETERLİ ARAÇ OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM"

DP-UG İskele Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Hüseyin Avkıran Alanlı, bölgede yaşlılar ve engellilere hizmet verecek yeterli aracın olmadığını belirterek, bu yönde çalışmalar yapacağını kaydetti.

A+A-

DP-UG İSKELE MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALANLI, BÖLGEDE YAŞLILAR VE ENGELLİLERE HİZMET VERECEK YETERLİ ARACIN OLMADIĞINI BELİRTTİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) İskele Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Hüseyin Avkıran Alanlı, bölgede yaşlılar ve engellilere hizmet verecek yeterli aracın olmadığını belirterek, bu yönde çalışmalar yapacağını kaydetti. Alanlı, mevcut makam araçlarının gereksiz olduğunu kaydetti.

DP-UG İskele Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, Alanlı’nın projelerine yer verildi.

Alanlı, “Belediye başkanı iki tane makam aracı kullanıyor. Kendisine ait bir özel aracı olmadığı için belediyeye ait bu araçları özel işleri için de kullanmaktadır. Yani halkın ödediği vergilerle, gece gündüz bu araçları kullanmakta ve her yere gitmektedir. Ben Belediye Başkanlığını kazandığım zaman ilk icraatlarımdan biri de bu iki makam aracını satarak yerine bölgemizin en büyük eksikliği olan ambulansın alımı için gerekli girişimleri başlatacağım” ifadelerini kullandı.

Alanlı, “70 bin Euro’ya bu iki aracı satıp yerine ambulans alabiliriz. Böylelikle hem yaşlılarımız hem de engelli vatandaşlarımızın ayağına kadar hizmet verebileceğiz” dedi.

İskele Belediye Başkanı Halil Orun’u eleştiren Alanlı, belediye başkanı seçilirse, kendine ait özel aracını makam aracı olarak kullanacağını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.