1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALARM ÖTÜNCE KORKUP KAÇTI
ALARM ÖTÜNCE KORKUP KAÇTI

ALARM ÖTÜNCE KORKUP KAÇTI

Hırsızlıktan birçok sabıkası bulunan Süleyman Yılkar, bu kez de The Got Father isimli iş yerinin kapısını levye ile açıp içeriye girdi

A+A-

Teoman TURAN

Hırsızlık suçundan birçok sabıkası olan Süleyman Yılkar, bu kez de The Got Father isimli iş yerinin ana giriş kapısını leviye ile kırıp içeriye girdi. Alarmın çalması üzerine olay yerinden kaçan zanlı kamera görüntülerinden tespit edilerek polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı dün de Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Hamza Tarman olayla ilgili bulguları aktardı. Tarman, zanlı Süleyman Yılkar’ın 26 Ağustos tarihinde saat 04.00'de Lefkoşa’da sakin Gizem Özkayalar'ın işletmeciliğinde bulunan ve Göçmenköy'de faaliyet gösteren The Got Father isimli iş yerinin ana giriş kapısının kilit kısmını ve penceresini 58 santim uzunluğundaki demir levye ile kırdıktan sonra ağır bir suç işlemek kastiyle giriş yaptığını söyledi.

Alarm ötünce korkup kaçtı

Polis, zanlının alarmların çalması üzerine konu yerden kaçtığını belirtti. Polis, zanlının kamera görüntülerinden tespit edildiğini, aracında ve ikametgâhında yapılan aramada olay günü kapıyı kırmak için kullandığı demir levye ile giymiş olduğu kapüşonlu eşofman üstünün tespit edilerek emare yapıldığını aktardı.

Polis memuru Hamza Tarman, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve bölgede birçok faili meçhul hırsızlık olayları olduğunu belirterek, soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.