1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ALASHIA BİTMEYEN RESİM”
“ALASHIA BİTMEYEN RESİM”

“ALASHIA BİTMEYEN RESİM”

Küratörlüğünü Sanatçı Ayhatun Ateşin’in yaptığı, Rauf Raif Denktaş Mağusa Kültür ve Kongre Sarayı’nda açılan “Alashia Bitmeyen Resim” isimli karma serginin 29 Kasım’a kadar uzatıldığı bildirildi.

A+A-

Küratörlüğünü Sanatçı Ayhatun Ateşin’in yaptığı,  Rauf Raif Denktaş Mağusa Kültür ve Kongre Sarayı’nda açılan “Alashia Bitmeyen Resim” isimli karma serginin 29 Kasım’a kadar uzatıldığı bildirildi.

Ayhatun Ateşin yaptığı yazılı açıklada, 21 Kıbrıslı Türk sanatçının resim, heykel, seramik, fotoğraf, özgün baskı ve video art çalışmalarıyla 25 Ekim’de açılan sergini yoğun ilgi nedeniyle 4 gün daha uzatıldığını ifade etti.

10.00-22.00 saatleri arasında  görülebilecek sergide; “Aşık Mene, Ayhatun Ateşin, Emin Çizenel, Emel Samioğlu, Eser Keçeci, Feridun Işıman, Gamze Anıl Baykan, Gökçe Keçeci Şekeroğlu, Güner Pir, Hikmet Uluçam, İlkay Önsoy, İnci Kansu, İsmet Tatar, Mustafa Öztunç, Nurtane Karagil, Özden Selenge, Özge Refik Kutsay, Pembe Gaziler, PınarYeşilada, Ruhiye Onurel, Şifa Alkapon” gibi sanatçıların eserleri yer alıyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.