1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALAYKÖY'DE ŞOK... ODASINDA ÖLÜ BULUNDU
ALAYKÖY'DE ŞOK... ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

ALAYKÖY'DE ŞOK... ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Cinayet olabilir

A+A-

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy bölgesinde faaliyet gösteren Biyax Gece Kulübü’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 33 yaşındaki Mahmut Özmen’in dün gece saat 21.00 sıralarında odasında cansız bedeni bulundu. Gayretköylü olduğu öğrenilen Özmen’in kesin ölüm nedeni bugün yapılacak otopsiden sonra belirlenecek. Diyalog muhabirinin ulaştığı bilgilere göre, dün saat 15.00 sıralarında gece kulübüne gelen Mahmut Özmen, dinlenmek için odasına çıktı ve arkadaşlarına kendisini 18.00’de uyandırmaları için de not bıraktı. 

Kapıyı çaldılar ama açan olmadı

Gece kulübü çalışanları, saat 18.00 olduğunda Özmen’in kaldığı odanın kapısını birkaç defa çaldı ancak açan olmadı. Özmen’in henüz uyanmadığını düşünen arkadaşları kapıyı çalmaktan vazgeçerek aşağıya indi. İş saatinin başlamasına rağmen hala görevine gelmeyen Özmen’i merak eden arkadaşları bu sefer odanın kapısını daha kuvvetli çaldılar yine ses almayınca içeriye girdiler. 

Yatağında cansız yatıyordu

Yatağında uzanmış yatan Özmen’in yanına gittiklerinde nefes almadığını gören arkadaşları hemen  112 Acil Servis ve polisi aradılar. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden Biyax Gece Kulübüne gönderilen 112 Acil Servis ekibi odaya çıktığında Mahmut Özmen’in çoktan hayatını kaybettiğini gördü.

Otopsi raporu bugün açıklanacak

Ölüm nedeni hakkında kesin bir açıklama yapılmayan Mahmut Özmen’e bugün otopsi yapılacağı öğrenildi. Cansız bedeni Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Mahmut Özmen’in kesin ölüm nedeni bugün açıklanacak.  

Cezaevinden 3 ay önce çıkmıştı

Öte yandan, Mahmut Özmen hakkında Diyalog’a bilgi veren bir tanıdığı, “Mehmut daha önce birkaç suça karışmış ve ceza almıştı. Yaklaşık 3 ay önce cezasını çekerek tahliye oldu. Dışarı çıkınca birçok yere iş başvurusunda bulundu ama sabıkası olduğu için kabul edilmedi, o da Biyax Gece Kulübü’ne güvenlik olarak girdi” dedi. 

Cinayet olabilir

Uyuştucu, darp gibi suçlara karıştığı öğrenilen Mahmut Özmen’in ölümünün bir cinayet olabileceği de iddia edildi. 33 yaşında hayata veda eden Özmen’in ölümünün üzerindeki sis perdesini bugün yapılacak otopsi kaldıracak.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.