1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ALBAYRAK, SİBEL HÜKÜMETİNİN ÖNEMLİ KONULAR ÜZERİNE CESARET VE KARARLILIKLA YÜRÜĞÜNÜ SÖYLEDİ
ALBAYRAK, SİBEL HÜKÜMETİNİN ÖNEMLİ KONULAR ÜZERİNE CESARET VE KARARLILIKLA YÜRÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

ALBAYRAK, SİBEL HÜKÜMETİNİN ÖNEMLİ KONULAR ÜZERİNE CESARET VE KARARLILIKLA YÜRÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

ALBAYRAK, SİBEL SİBER BAŞKANLIĞINDAKİ GEÇİCİ KOALİSYON HÜKÜMETİNİN ÖNEMLİ KONULAR ÜZERİNE CESARET VE KARARLILIKLA YÜRÜĞÜNÜ SÖYLEDİ..

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi - Birleşik Güçler (CTP-BG) Kültür Komitesi Başkanı, Milletvekili Adayı Dr. Arif Albayrak, Kuzey Kıbrıs’ın ilk kadın başbakanı Sibel Siber başkanlığındaki geçici koalisyon hükümetinin önemli konuların üzerine cesaret ve süratle giderek başarılı sonuçlar aldığını belirterek, bunun halka moral olduğunu ifade etti.

Albayrak bugün yaptığı yazılı açıklamada, geçici koalisyon hükümetinin çevreye ve kültüre dair önemli konuları irdelediğini belirtti.

Arif Albayrak, “Kültür ataşeliği konusunda ortaya koyduğumuz memnuniyetsizlik geçmiş Ulusal Birlik Partisi hükümeti tarafından dikkate alınmazken bu hükümet korkusuzca ve kararlılıkla konunun üzerine gitti, ülkemiz insanının istediği ve beklediği yönde karar aldı” diye konuştu.

Albayrak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Aynı kararlılığı Çağdaş Sanat Müzesi Konusu’nda da görüyoruz. Kültür Bakanlığı, Başbakanlık ile Vakıflar İdaresi Müdürlüğü’nün diyalog içinde geldiği nokta son derece önemlidir.

Uygun ortamın ve iradenin olduğu şu günlerde ‘Çağdaş Sanat Müzesi için protokol imzalandı’ açıklamasını bekliyoruz. O zaman kültür adına önemli bir hayalimiz daha gerçek olacak.

Bu karara çok yakın olduğumuzu hissederek Başbakan, Kültür Bakanı ve Vakıflar İdaresi Müdürü’nü cesaretlendirmek istiyoruz.”

 

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.